25 / 04 / 2024

Tarım Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı kim oldu

Tarım Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı kim oldu

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Deprem bölgesinde tarım arazileri yapılaşmaya açıldı!

Yargının “dur” kararına rağmen, tarım arazileri ve zeytinlikler yapılaşmaya açıldı. İşte ayrıntılar ve konu ile ilgili yapılan açıklamalar...

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

El Nino Tarım Üretimini Tehdit Ediyor! Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak?

El Nino, tarım ürünlerinin hasadında ve gıda fiyatlarında büyük bir tehdit oluşturuyor. Yerel hava durumu üzerindeki etkisinin Türkiye'ye de ulaşması bekleniyor. Bu durum, şimdiden tarım üretimi ve hasadında büyük tehdit oluşturuyor. İşte El Nino hakkındaki tüm detaylar…

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Tarım Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı kim oldu Haberi

Tarım Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı kim oldu

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanmasıyla Temmuz ayında oluşturulacak Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi. Sözcü'de yer alan habere göre, Grupta 23 yıldır yöneticilik yapan ve Anadolu Etap'ta, şirketin faaliyetlerine başladığı 2010 yılından bugüne Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Demir Şarman'ın yöneteceği Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu'nda, Anadolu Etap'ın yanı sıra Adel Kalemcilik, McDonald's, AND Gayrimenkul, Efestur ve Grubun enerji şirketleri bulunacak.

Demir Şarman kimdir?

1993 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Demir Şarman aynı zamanda Chicago Üniversitesi'nden İşletme Yüksek Lisans derecesi ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir sertifikası aldı. İş hayatına 1993 yılında Arthur Andersen Türkiye'de Finansal Denetim Uzmanı olarak giriş yapan Şarman, 1997 yılında Finansal...