18 / 04 / 2024

tarımsal destek ödemeleri

tarımsal destek ödemeleri

Milyonlarca çiftçinin beklediği müjdeli haber nihayet geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medyadan bir açıklama yaparak tarımsal destek ödemelerin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.  İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Tarımsal destek ödemelerinde son dakika müjdesi! 519,6 milyon lira ödeme yapılacak! Hemen bakın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada merakla beklenen 519,6 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağını belirtti...

Çiftçilere müjde!  Bakan Vahit Kirişci duyurdu! Ödemeler bugün hesaplara geçiyor! Hemen hesaplarınıza bakın

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 32 milyon 651 bin 947 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı. Hemen hesaplarınıza bakın!

Tarımsal destek ödemeleri yapıldı mı? 14 Mayıs 2022 tarihinde Bakan Kirişçi'den açıklama geldi

Tarımsal destek ödemeleri vatandaşların araştırma konusu haline gelmeye devam ediyor. Yaz dönemine yaklaştığımız bu günlerde hasat öncesi tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarılması bekleniyor. Peki Tarımsal destek ödemeleri yapıldı mı? Bakan Vahit Kirişci detayları paylaştı...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli: "613 milyon 645 bin 392 TL'lik tarımsal destek ödemesi bugünden itibaren hesaplara aktarılmaya başlandı." dedi.

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin heyecanla beklediği gün geldi. Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. 

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 406 milyon 132 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

Çiftçiler dikkat! 1 milyar 81 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyar 81 milyon 396 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını dile getirdi.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi: Hesaplara 75.9 milyon TL yatıyor! Hangi tarımsal destekler ödeniyor? Hemen bakın!

Çiftçilerin dört gözle beklediği tarımsal destekleme açıklaması geldi. Bakan Yumaklı, kalem kalem bugün yapılacak ödemeleri duyurdu. İşte detaylar... 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Bugün 630 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesi hesaplara yatıyor! SON DAKİKA!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin sene sonuna kadar 64 milyar TL'ye ulaşmış olacağını belirtti. Yumaklı, çiftçilere bir son dakika müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere son dakika müjdesi! 3 destek için 1 milyar 67 milyon TL hesaplara yatıyor! Kontrol edin!

Çiftçilerin merakla beklediği tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün de çiftçilerin hesaplarına toplam 1 milyar 67 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesinin yatırılacağını duyurdu. İşte Bakan Yumaklı'nın o açıklaması...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ödenecek tarımsal destekler açıklandı! Hangi ürüne kaç TL mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilerin merakla beklediği 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar yayımlandı. Hangi ürün için çiftçilere ne kadar tarımsal destek ödemesi yapılacağı belli oldu. İşte o rakamlar

Çiftçileri sevindirecek haber! 29 milyon 85 bin TL'lik Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 29 milyon 85 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi! 163,1 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri bugün yatıyor! Kalem kalem açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bir son dakika müjdesini verdi. Çiftçilerin hesaplarına bugün ödeme yapılıyor. İşte ödenecek kalemler...

tarımsal destek ödemeleri Haberi

tarımsal destek ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemeleriyle alakalı  Twitter üzerinden  bir son dakika açıklaması yaptı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesabına yatırıldığını açıkladı.

Peki hangi destek kaç TL? İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin konuyla ilgili sosyal medya açıklaması..

İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin konuyla ilgili  yaptığı o açıklama...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerin bugün yatırılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Kirişci, "91 milyon 433 bin 955 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci paylaşımında destek ödemelerinin detaylarına da yer verdi.

Paylaşımda yer alan bilgilere göre; Kırsal Kalkınma Yatırımları...