26 / 04 / 2024

Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin beklediği müjdeli haber nihayet geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medyadan bir açıklama yaparak tarımsal destek ödemelerin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.  İşte detaylar...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemeleriyle alakalı  Twitter üzerinden  bir son dakika açıklaması yaptı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesabına yatırıldığını açıkladı.

Peki hangi destek kaç TL? İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin konuyla ilgili sosyal medya açıklaması..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön