19 / 04 / 2024

Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor!

Milyonlarca çiftçinin beklediği müjdeli haber nihayet geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medyadan bir açıklama yaparak tarımsal destek ödemelerin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.  İşte detaylar...



İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin konuyla ilgili  yaptığı o açıklama...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerin bugün yatırılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Kirişci, "91 milyon 433 bin 955 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci paylaşımında destek ödemelerinin detaylarına da yer verdi.

Paylaşımda yer alan bilgilere göre; Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği,  45 milyon 159 bin 238 Türk Lirası olarak belirtildi. Aynı zamanda  Bireysel Sulama Hibe Destekleri 35 milyon 795 bin 551 Türk Lirası, Uzman Eller Proje Desteği 8 milyon 216 bin 616 Türk Lirası ve  Malak Desteği  2 milyon 270 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı.

İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin sosyal medyada yapmış olduğı o paylaşım:

 

Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor!
Tarımsal Destek Ödemesi nasıl sorgulanır? Nereden öğrenilebilir? İşte cevabı...

Tarımsal destekleme ödemeleri bugün itibariyle ödenmeye başlandı. Peki çiftçiler ödemelerin hesaplarına geçip geçmediğini nasıl sorgulayacaklar? Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olan vatandaşlar e-Devlet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle sorgulama yaparak ödemelerin hesaplarına geçip geçmediğini kontrol edebilirler. Tarımsal destek ödemeleri e devlet şifresi ve T.C kimlik numarası bilgileri ile sorgulanabiliyor. 

Editör Notu: Bu haber 7 Ekim 2022 tarihinde saat 18: 50'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 59 kuruş, euro 18 lira 18 kuruş, altının gramı ise 1018 lira 9değerindedir.

Aynes'in 785,5 milyon TL'ye Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışı gerçekleşti!

Ev ve araç kredilerinde 'sigortasız' dönem başlıyor! Faiz oranları düşecek mi?

Bankaların kredi faiz oranları düştü mü? İşte 7 bankanın konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faiz oranları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön