29 / 03 / 2024

Tarkanın almanyadaki evi

Tarkanın almanyadaki evi

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire aldı.

Tarkan Köln'den ev aldı!

Polonezköy'de bir çiftlikte yaşayan Tarkan, artık hayatının bir kısmını Almanya'da geçiriyor. Tarkan , zaman zaman Almanya'da Köln şehri sınırlarındaki doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında aldığı eve gidip orada kalıyor.

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

Babamın üzerindeki evi kendi üzerime nasıl alırım? Devredilen hisse geri alınır mı?

Hisseli tapular çoğu zaman hissedarlarının elini kolunu bağlar. Bundan dolayı hisseli tapulara dair vatandaşlar pek çok sorunun yanıtını aramaktadır. İşte detaylar!

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

0.69 konut kampanyasında konut kaporasını ödeyen kredi için bankaya koştu! 

Yeni Evim Kampanyası'na başvurular dün itıbarıyla resmen başladı. Yüzde 0.69-0.99 faiz aralığında kredi kullanma imkanı sunan kampanyanın ilk gününde satış ofisleri yoğun çalıştı. Birçok vatandaşın alacağı evi incelemeden kapora yatırıp bankalara kredi başvurusu yaptığı ifade edildi...

Bırakın o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler ve 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

En uygun fiyatlı robot süpürgeleri nerede satılıyor? Robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Evi olan evde bakım parası alabilir mi?

Evde bakım maaşı nasıl alınır, Evi olan evde bakım parası alabilir mi? sorularına vatandaşlar yanıt arıyor. İşte detaylar!

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Ailenin tek evine haciz gelir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Köyde babamın tek evi var. Birine kefilliğinden dolayı varlık şirketi oturduğu evi icradan satılığa çıkardı. Babamın köydeki evi satılır mı? Evde babam ve annem oturuyor. Başka oturacak evleri yok. Ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Elsa Hosk tek katlı eve taşınıyor!

Bir süredir sosyal medya hesabından yaşadığı apartman dairesinden paylaşımlar yapan ünlü model Elsa Hosk'un amacının bu evi satmak olduğu ortaya çıkmıştı.

Tarkanın almanyadaki evi Haberi

Tarkanın almanyadaki evi

Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu'nun kızı Liya, 12 Temmuz'da Almanya Moerhs'te dünyaya geldi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, yakışıklı pop yıldızı, eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire alıp tapusunu da eşinin üzerine yaptı. 

Alzey, Tarkan'ın doğup büyüdüğü kasaba. Burada 3 milyon TL değerinde bir çiftlik evi var. Tüm ailesi de orada.

Hediyeye boğuyor

Ailesine karşı bonkörlüğüyle bilinen Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'na aldığı hediyeler daha önce de dikkat çekmişti. Pop yıldızı 2016'da eşi Pınar'a 250 bin liralık tektaş taktı. 2017'de 800 bin liralık Range Rower cip hediye etti. 2018'de Almanya'daki bir alışveriş merkezinde yer alan mücevher mağazasından 350 bin liralık pırlanta bileklik ve yakut küpe...