25 / 04 / 2024

Tarkanın arabası

Tarkanın arabası

Yaklaşık 10 dönüm arazi daha alan Tarkan hormonsuz meyve, sebze tarımı yapacak. Bunun için bir ekip de kuracak

Benzin ve motorine zam geliyor! Tarih belli oldu! O güne kadar herkes arabasını doldursun!

Petrolün brent varil fiyatı akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Benzin ve motorin fiyatları yakından takip ediliyor. Arabası olanlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki akaryakıta ne zaman zam gelecek? Bugün benzin kaç lira? 19 Mart 2024 akaryakıt fiyatları...

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

ŞOK markette yarın hangi ürünlerde indirim var? ŞOK 17 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 17 Şubat 2024 kataloğunu yayımladı. Bu cumartesi ŞOK markette elektronik ürün, gıda ve seçili birçok üründe indirim yapılacak. Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi 19.999 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 139 TL.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

5 milyon TL’niz var, neye yatırır, en çok neden kazanırdınız! Ev, arsa, borsa,faiz…

Mevduat faizlerinin artmasıyla birçok kişi evini, arabasını satıp parasını bankada değerlendiriyor. Borsa Emiliano resmi sosyal medya hesabından 5 milyon TL’nin 32 günlük faiz getirisini paylaşarak ne yapardınız diye sordu.

TÜVTÜRK'ten yeni düzenleme! Arabası olanlar mutlaka baksın! Bunu yapmayanlar eli boş dönecek!

Milyonlarca taşıtın muayene edildiği TÜVTÜRK yeni düzenlemeye gitti. Yeni uygulamadan haberi olmayan araç sahipleri, hiçbir işlem yaptıramadan eli boş dönüyor.

Arabası olanlar resmen vergi yükü altında ezilecek! Tam 1 trilyon TL vergi ödenecek!

Gelecek yıl vatandaşın vergi yükü daha da ağırlaşacak. 2024’te arabası olanlardan ÖTV, MTV ve akaryakıt vergilerinden KDV hariç 1 trilyon lirayı aşkın vergi alınacak.

Arabasına akaryakıt alacaklara son dakika müjdesi az evvel geldi! Bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın!

Otomobiline akaryakıt almak isteyenlere son dakika müjdesi az evvel geldi. Resmen açıklanan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın...

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi!

Arabası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi. Bundan sonra Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu trafik sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarlarına karar verecek.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Arabası olan ve otomotiv servis, bakım ve lastik harcaması yapacak kişilere müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank, Axess müşterilerinin bu alana yönelik yapacakları alışverişe 12 aya varan taksit imkânı sağlayacağını duyurdu.

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! MTV ödemelerinde çok konuşulacak karar!

Arabası olan ve MTV ödemesi yapacak kişilere TEB’den flaş bir kampanya haberi geldi. TEB, MTV ödemelerinde 3 taksit fırsatı sağlayacağını duyurdu.

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!

Ziraat Bankası, temmuz ayına sürpriz bir giriş yaparak arabası olan müşterilerini sevindirdi. Akaryakıt harcamalarından 75 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını ve başvuru şartlarını açıkladı.

Tarkanın arabası Haberi

Tarkanın arabası

8 yıldır yatırım yapıyor

Tarkan, Beykoz-Öğümce Köyü’nde 2004’te 1.5 milyon TL’ye satın aldığı 25 dönümlük arazinin üzerine ekolojik villa yaptırtmıştı. Kerpiç ve saman balyası kullanarak yapılan evde yağmur suyu ve güneş enerjisi kullanılıyor. 2008’de 2.5 müyon TL verip 25 dönüm arazi daha alan Tarkan şimdi de çiftçiliğe başlıyor. Pop yıldızı organik tarım işine girdi.


2 milyon TL ayırdı

Yaklaşık 10 dönüm arazi daha alan Tarkan hormonsuz meyve, sebze tarımı yapacak. Bunun için bir ekip de kuracak. Tarım için 2 milyon TL’yi gözden çıkaran Tarkan 50 dönümlük arazisi için “Burası benim saklı cennetim. Bazen çiftlikte dışarı hiç çıkmadan 10 gün geçiriyorum. Sıkılınca Tarabya’daki evime geçiyorum” demişti. Tarkan, Tarabya’daki evini de 2.1 milyon TL’yi...