19 / 04 / 2024

tarla fiyatları 2022

tarla fiyatları 2022

Türkiye'de geçtiğimiz sene, tarla, arsa ve dükkân gibi konut dışı gayrimenkul satışı 1.5 milyon adetle son zamanların en yüksek rakamına ulaşarak rekor kırdı.

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Piyasada durgunluk! Metal fiyatları 2022 yılına göre düşüşte!

ABD'nin borç tavanı krizi ve Çin'deki talep zayıflığı faktörlerine bağlı olarak metal fiyatları haftaya beklenmedik bir başlangıç yaptı. Bu değerli maddelerin fiyatları 2022'nin zirvesinin %30 olmasıyla dikkat çekti.

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

Benzin ve motorin fiyatlarında flaş gelişme! Yüzde 11 arttı! Fiyatları katladı! Duyanlar inanmıyor!

Akaryakıt fiyatları 2022’de rekor seviyeleri görmüştü. Benzin litre fiyatı bir senede yüzde 44 zamlanırken, motorin fiyatları ise yüzde 73 yükseldi. Fiyat artışına karşın yurt içi piyasalarda 2022’de benzin ve motorin satışları yükseldi. Benzin satışları yüzde 11,08 ve motorin ise yüzde 0,12 arttı.

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

Altın yatırımcısını 2023'te neler bekliyor? Altın fiyatları fırlayacak mı?

Altın fiyatları için 2023'de iki senaryo var. Her iki senaryoda da altın fiyatları 2022'den daha iyi bir seyir izliyor. Ekonomik durgunluk ve enflasyon senaryosunda ise altın fiyatları katlanarak artıyor!

Dünyaca ünlü uzman, altının 2023’teki fiyatı için çok net konuştu!

Altın fiyatları 2022’nin son günlerinde yaşadığı hareketlilikle en çok konuşulan konuların başında gelirken, bu değerli madenin 2023’te nasıl bir seyir izleyeceği de çok merak ediliyor. İşte bu sorunun yanıtını dünyaca ünlü bir uzman açıkladı.

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan'ın bahçe ve tarla traktör fiyatları belli oldu! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük traktör firmaları arasında bulunan Tümosan'ın aralık ayı traktör fiyatları belli oldu. Peki, Türk Boğası olarak adlandırılan Tümosan fiyatları ne kadar? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi... 

En ucuz engelli araç fiyatları 2022! Yeni engelli araçların fiyatları ne olacak? İşte detaylar!

Engelli vatandaşlar, engelli araç fiyatlarında güncellemeye gidilip gidilmeyeceğini araştırıyor. İşte merak edilen detaylar!

Antalya Hal fiyatları 2022: Kuru soğan 3 TL, patates 4 TL, marul 5 TL! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Halde sebze ile meyve çeşitlerinin fiyatı ne kadar? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022! Prefabrik ev fiyatları metrekaresi kaç para?

Prefabrik evler, pandemi döneminden başlayarak değerlenen konut tiplerinden biridir. Bu yüzden prefabrik ev fiyatlarının metrekaresinin ne kadar olduğu araştırılmaktadır. İşte detaylar!

tarla fiyatları 2022 Haberi

tarla fiyatları 2022

Türkiye'de geçtiğimiz sene, tarla, arsa ve dükkân gibi konut dışı gayrimenkul satışı 1.5 milyon adetle son zamanların en yüksek rakamına ulaşarak rekor kırdı. Hürriyet Gazetesi Gülistan Alagöz'ün haberine göre; Konut fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle  ‘düşük bütçelerle alternatif Yatırım arayışı’ ve ‘pandeminin etkisi ile müstakil yaşam hayali’ arsa, tarla satışlarındaki artışta büyük rol oynadı.  Peki yatırım tercihini tarla ve arsa yapanlar ne kazandı? Sorulan bu sorunun cevabını TSKB Gayrimenkul Değerleme yanıtladı. Yapılan araştırma sonuçları şu şekilde:

OTOYOL HAVALİMANI VE KANAL ETKİSİ

İstanbul’da arsa alımlarının Müstakil Ev arzusundan çok yatırım amaçlı olduğunu belirten TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul projelerinin arsa ve arazi satışlarında büyük rol aldıklarına dikkat çekti. Kolcuoğlu, “Projelerin ilk etkisi imarı...