25 / 04 / 2024

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.



Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takp ediliyor. Gümüş fiyatları 2022 yılını rekor yükselişle kapatırkan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor.

9,92 TL den 14,35 TL ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

2022'nin başında 9,92 TL olan gümüş sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Gğmüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeyte devam edeceğini belirten Altın ve Piyas Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatların altından daha fazla kazandıracağını açıkladı. İşte o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön