29 / 03 / 2024

Tarlabaşı 360 projesi nerede

Tarlabaşı 360 projesi nerede

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki işadamları, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Demircan ziyaret sonrası Çağlar ve işadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı.

Beyoğlu Tarlabaşı 360 Rezidanslar satışa sunuldu!

Beyoğlu Belediyesi'nin önderliğinde Çalık Gayrimenkul tarafından geliştirilen Tarlabaşı 360 projesinde rezidans ve ofis satışları başladı. Proje, Türkiye 'nin ilk kentsel yenileme projesi olma özelliği taşıyor.

Tarlabaşı 360 projesinde metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlıyor!

Tarlabaşı 360 projesinde metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlayarak, 7 bin 500 dolara kadar değişiyor. Tarlabaşı 360 projesi ödemeleri 24 ay vade farkı olmadan yapılıyor....

Taksim 360 : Tarlabaşı 360 projesinin adı değişti!

Tarlabaşı 360 projesinin adı Taksim 360 oldu. 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Taksim 360 projesi ofis, konut, rezidans ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Taksim Tarlabaşı 360 satılık!

Taksim Tarlabaşı 360 satılık daireler kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Proje 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Taksim Tarlabaşı 360 ödeme planı!

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans projesi yıl sonuna teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Taksim Tarlabaşı 360 ödeme planı...

Tarlabaşı 360 fiyatları 318 bin dolardan başlıyor!

Tarlabaşı 360 fiyatları 318 bin dolardan başlayarak değişiyor. GAP İnşaat'ın kentsel dönüşüm projesi Tarlabaşı 360'ta 5. ada için ön satışlar başladı...

Mehmet Ergün Turan'dan Tarlabaşı360'a ziyaret!

TOKİ Başkanı Turan, kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360’ı yerinde inceledi. Ergün, “Eğer bu işe girilmemiş olsa şehrin merkezinde burası bir çöküntü alanı olarak kalacaktı. Buna cesaret edenleri tebrik ediyorum. Burası çok zor bir projedir” dedi.

Vasip Şahin Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emek Sineması’nın restorasyonu ile Tarlabaşı 360 yenileme projesinin çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e yaptığı incelemelerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti.

Tarlabaşı 360 projesi İstanbul'a yeni bir vizyon kazandıracak!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki işadamları, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Demircan ziyaret sonrası Çağlar ve işadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı.

Tarlabaşı 360'ta binaların altına otopark yapılacak!

20 bin metrekarelik alanda yapılan Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan projede binaların altına 5-6 katlı otopark planlandı diye konuştu

Tarlabaşı 360'ta Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış!

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Global 2015 Fuarı kapsamında Tarlabaşı 360 Projesi'nin büyük bir bölümünü kapsayan yeni rezidansların lansmanı Körfez yatırımcısına özel olarak yaptı. Projede Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış hedefleniyor.

Tarlabaşı360 projesi Arap yatırımcılara tanıtıldı!

Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Tarlabaşı360 Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılış konuşmasında, Beyoğlu’nun geçmişten gelen çok kültürlü yapısından bahsetti.

Tarlabaşı'nın dönüşüm projesi yabancılara örnek gösterildi!

Türk- Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, Beyoğlu Belediyesi'nde yapıldı. Çalık Holding, TASÇA ve Beyoğlu Belediyesi ortaklığında düzenlenen forumda Tarlabaşı 360 projesi örnek proje olarak lanse edildi.

Tarlabaşı360, Türk Arap Gayrimenkul Forumu’nda tanıtıldı!

Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360, İstanbul’da düzenlenen Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.

Tarlabaşı 360 projesi nerede Haberi

Tarlabaşı 360 projesi nerede

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve beraberindeki işadamları, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Demircan ziyaret sonrası Çağlar ve işadamlarına Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı. 


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve işadamlarını ağırladı. Çağlar ve işadamlarına tarihi belediye binasını gezdiren Başkan Demircan sonrasında devam eden Tarlabaşı 360 Projesi'ni yerinde anlattı. Projenin aşamalarını beğeni ile dinleyen Çağlar, projenin örnek bir proje olduğunu söyledi.


"360 PROJESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Tarlabaşı 360 Projesi'ni  çok önemsediklerini belirterek, "İstanbul'a yeni bir vizyon kazandıracak, örnek bir proje. Projenin tanıtımını Başkanımız bütün dünyaya yaptı. Proje çok hızlı bir şekilde ilerliyor Tarihi dokular tamamen askıya...