27 / 04 / 2024

Tarsusta taziye evleri projesi

Tarsusta taziye evleri projesi

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Elazığ'a yeni taziye evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi hayata geçirdiği taziye evlerine yenilerini ekliyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan taziye evi açıklaması!

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.

Van'daki taziye evlerinin inşaatı tamamlandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından sezon itibari ile yapımı devam eden taziye ve halk evleri çalışmaları devam ediyor, taziye evleri önümüzde ki günlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

Kars Selim'deki taziye evleri hizmete açıldı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Kars Selim'de yaptırılan taziye evleri açıldı!

Taziye Evlerinin açılışı; Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından yapıldı.

Yunusemre Taziye Evleri'nin temeli atılıyor!

Yunusemre Belediyesi, hergün yeni bir projeye imza atıyor. Yunusemre Belediyesi şimdi de mahallelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Taziye Evlerinin temelleri atılıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evleri için 3 milyon TL harcadı!

Van Büyükşehir Belediyesi; kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde bulunan 174 taziye evine 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi, masa ve sandalye yardım yaptı.

Gaziantep Yavuzeli'nin altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yavuzeli ilçesinin tüm alt ve üstyapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, cami, Kur’an Kursu, taziye evleri ile oyun park alanlarını büyük ölçüde tamamladı.

Van Büyükşehir Belediyesi cami ve taziye evleri için yardım yapıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, halkın dini ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmeleri için çok önemli bir çalışma başlattı. Kent merkezi ve ilçelerde çalışma başlatan belediye, ihtiyaçlar ve yapılan tespitler sonucu camii ve taziye evleri için yardımda bulu

Çevrecilerden taziye evleri için öneri!

" Park ve yeşil alanların " taziye evlerine tahsis edilmesine karşı çıktığını basın açıklaması ile kamuoyuna duyuran Çevre Gönüllüleri Derneği, taziye evleri için yer önerisinde bulundu.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Tarsusta taziye evleri projesi Haberi

Tarsusta taziye evleri projesi

Sağlık Ocağı yanındaki 1612 metrekare alanda yapılacak cami ve taziye evini Muhtar Salih Başkan ile birlikte inceleyen Başkan Şevket Can, "Projemize göre altı taziye evi, üstü ise cami olarak kullanılacak olan binanın temeli yakında atılacak. Sosyal belediyeciliğin bir örneği olarak gördüğümüz bu projenin sayısı hızla artacak. Taziye evleri her mahalleye yapılacak" diye...