27 / 04 / 2024

taş villa

taş villa

Elizabeth Hurley son birkaç yılda 3 kez Bodrum'a geldi. Şimdi de Hurley, hayran olduğu Bodrum'dan taş villa almaya karar vermiş.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Dağ tarafından kuruldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Alişan ve Buse Varol Kuzguncuk'ta villa kiraladı!

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Alişan ile Buse Varol çifti Nakkaştepe Kuzguncuk'ta aylık 25 bin TL'ye ev kiraladı. 

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Demet Akalın yeni evine yaz sonu taşınacak!

Demet Akalın ve Okan Kurt yeni evlerine yaz sonu taşınacak. Bin metrekarelik 4 katlı ev, 9 odalı, havuzlu-bahçeli villa olarak dizayn edildi.

taş villa Haberi

taş villa

İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley son birkaç yılda 3 kez Bodrum'a geldi. Hem fotoğrafçı Nihat Odabaşı'na pozlar verdi hem de tatil yapıp döndü. Söylentiye göre Elizabeth Hurley hayran olduğu Bodrum'dan taş villa almaya karar vermiş. Bunun için de 2 milyon dolarlık bir bütçe...