16 / 04 / 2024

Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

Sancaktepe'deki Sarı Evler projesinde iskan belgesi alındı. Tüm bankalardan krediye uygun olan Sarı Evler projesinin son etabı da satışa 294 bin TL'den başlayan fiyatlarla çıktı...

Sancaktepe Sarı Evler Konut Projesi'nde 164 bin TL'ye 2+1!

Sancaktepe'de konumlandırılan Sarı Evler projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 164 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında toplam 720 konut yer alıyor ve konutlar hemen teslim ediliyor...

Sarı Evler Sancaktepe'de 216 bin liraya 3+2 dubleks!

Toplamda 720 konuttan meydana gelen Sancaktepe Sarı Evler projesi kapsamında yer alan konutların teslimatları hemen yapılıyor...

Sarı Evler'de 284 bin TL'ye 4+2 dubleks!

Sancaktepe"de inşa edilen ve İntaş imzası taşıyan projede 4+2 dubleksler 284 bin TL"den satılıyor. Genel olarak konutların 164 bin TL"den başladığı projede daire teslimleri hemen gerçekleştiriliyor

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Salih Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş. Haberi

Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

İntaş A.Ş. tarafından inşa edilen Sarı Evler projesinde 24 Mart'tan itibaren yapı kullanım izin belgeleri (iskan) alındı. Bölgede yaşanan sorundan dolayı yaşanan bu durum sonucunda Sarı Evler'de ruhsat sorunu çözüldü. 


Satışların devam ettiği Sarı Evler, 30 blok ve 720 konuttan meydana geliyor. Yüzde 85 oranında doluluk oranı sağlanan Sarı Evler projesi kapsamında tüm bankalardan kredi alınabiliniyor. 


İskan sonrası son etabın satışına başlanan Sarı Evler'de daireler 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Projede teslimler hemen yapılıyor.


55 bin metrekare arsa alanına sahip Sarı Evler projesinde yer alan dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlıyor ve 534 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Sancaktepe'de konumlandırılan Sarı Evler ödeme koşulları kapsamında tüm bankalardan banka kredisi kullanıldığı gibi Türkiye Finans'la yüzde 0,95 faiz oranı ve 60 ay...