19 / 04 / 2024

Sarı Evler'de ruhsat sorunu çözüldü! İskan alındı!

Sarı Evler'de ruhsat sorunu çözüldü! İskan alındı!

Firma: İntaş A.Ş.

Proje: Sarı Evler

Sancaktepe'deki Sarı Evler projesinde iskan belgesi alındı. Tüm bankalardan krediye uygun olan Sarı Evler projesinin son etabı da satışa 294 bin TL'den başlayan fiyatlarla çıktı...



İntaş A.Ş. tarafından inşa edilen  Sarı Evler  projesinde 24 Mart'tan itibaren yapı kullanım izin belgeleri (iskan) alındı. Bölgede yaşanan sorundan dolayı yaşanan bu durum sonucunda Sarı Evler'de ruhsat sorunu çözüldü. 


Satışların devam ettiği Sarı Evler, 30 blok ve 720 konuttan meydana geliyor. Yüzde 85 oranında doluluk oranı sağlanan Sarı Evler projesi kapsamında tüm bankalardan kredi alınabiliniyor. 


İskan sonrası son etabın satışına başlanan Sarı Evler'de daireler 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Projede teslimler hemen yapılıyor.


55 bin metrekare arsa alanına sahip Sarı Evler projesinde yer alan dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlıyor ve 534 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Sancaktepe'de konumlandırılan Sarı Evler ödeme koşulları kapsamında tüm bankalardan banka kredisi kullanıldığı gibi Türkiye Finans'la yüzde 0,95 faiz oranı ve 60 ay vade ile ev sahibi olunuyor. 


Sarı Evler iletişim

Telefon: 0216 429 82 82

Web Adresi: www.sarievler.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön