19 / 04 / 2024

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Rüstem Sokak'ta kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Tropyy İnşaat Reklam Temizlik Medikal Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tropyy İnşaat Reklam Temizlik Medikal Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Polat tarafından kuruldu.

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Reborn Turizm Seyahat Reklam İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Reborn Turizm Seyahat Reklam İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Güler Tekin tarafından kuruldu.

Viya Reklam Mimarlık ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!    

Viya Reklam Mimarlık ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nefise Karabay tarafından kuruldu.

Türdem İnşaat Reklam Kırtasiye Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türdem İnşaat Reklam Kırtasiye Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özçelik tarafından kuruldu.

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Akalın tarafından kuruldu.

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Haberi

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Rüstem Sokak'ta kuruldu.


Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü reklam ve promosyon malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektörün reklam ve promosyonları için teklif vermek ve ihalelerine iştirak etmek. Bunun için gerekli makine ve techizatın teminini sağlamak. Danışmanlık hizmetleri sunmak, satış için gerekli teknik ve satış elemanı temin etmek. 2- Her türlü elektronik ve elektrikli malzemenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Bunun için gerekli makine alet ve techizatin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Proje ve etüt işlemlerini yapmak. Danışmanlık ve gerekli eleman ile...