26 / 04 / 2024

Taşyapının yeni oteli nerede olacak

Taşyapının yeni oteli nerede olacak

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. mrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Renault Taliant'ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault’nun dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle tasarlanan Taliant fiyatları merak ediliyor. Renault Taliant'ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tabiat Varlıkları, Doğal Sit Alanları ve Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Kalan Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Taşyapının yeni oteli nerede olacak Haberi

Taşyapının yeni oteli nerede olacak

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. Emrullah Turanlı'ya ait olan Taşyapı, Mashattan, Four Winds Residence, Almondhill, Altunizade Konakları, Trump Towers gibi projeleri geliştirdi. Altyapı yatırımları da bulunan Taşyapı, yer altı otoparkları, hastane ve okul yatırımları da yapıyor. Firma, Double Tree by Hilton ile turizm sektörüne de girdi. İlk otelini ise İstanbul Kadıköy Moda'da yaptı. Emrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor. E5 Karayolu'nun üzerinde, Haydarpaşa istikametinde 12 bin 257 metrekareli bir arazileri vardı. Bu araziyi Darüşşafaka Cemiyeti'nin açtığı ihaleden 7 milyon dolara satın alan iki ortak, otel yatırımı için hafriyat çalışmalarına başlamış. Duyduğumuza göre yılın ikinci yarısında temel atılacakmış....