25 / 04 / 2024

Renault Taliant'ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault Taliant'ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault’nun dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle tasarlanan Taliant fiyatları merak ediliyor. Renault Taliant'ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...



Renault Taliant, kaslı dış tasarımı ve keskin hatlarıyla güçlü bir görünüm sunarken, dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle de dikkatleri çekiyor. 

C şeklindeki ışık imzalı led gündüz farları ve 16 inç alüminyum jantlarıyla göz dolduran Renault Taliant, x-tronic şanzıman, kalitesi ile güvenilirliğini de ispatlamış eco lpg seçeneğiyle de ön plana çıkıyor. 

Gösterge ekranı, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyonu ve yüksek konsoluyla da sürüş kalitesini üst seviyeye taşıyan araç, geniş iç hacmi, yüksek bagaj kapasitesi ve çok sayıda eşya saklama alanı sayesinde sürücüler ile yolculara ferah, geniş bir yolculuk imkanı sunuyor. 

Renault Taliant ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Eller serbest Renault kart sistemi bir düğmeye bile basmadan kapılar ile bagaj bölmesinin kilitlerinin açılmasına ya da kapatılmasına imkan veren Renault Taliant, Beyaz, Arsenik Grisi, Ayışığı Grisi, Vizon Kahvesi, Demir Mavisi, Siyah ve Duman Grisi olacak şekilde 7 farklı renk seçeneğine sahip. 

Taliant'ta, kör nokta uyarı sistemi, elektrikli park freni, yağmur sensörü, ön ve arka park sensörleri, otomatik spot ışıkları ve eller serbest harita gibi özellikler bulunuyor. Aynı zamanda araç, yeni koltuk tasarımı ve geniş arka koltuk diz mesafesi ile sürücüleri cezbediyor. 

Renault Taliant ta Mart fırsatını kaçırmayın! Yeni Taliant bu ay kaç TL? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

RENAULT YENİ TALİANT 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? 

1.0 sce 65 bg ortalama yakıt tüketimi nasıl? 5,6 - 5,7 litre

1.0 tce 90 bg ortalama yakıt tüketimi nasıl?: 5,6 litre

1.0 tce 90 bg x-tronic ortalama yakıt tüketimi nasıl?: 6,1 litre

Peki Renault Taliant Mart fiyatları ne kadar oldu? Yeni Taliant fiyatları bu ay kaç lira? İşte Renault Taliant 7 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön