24 / 04 / 2024

tat towers ofis

tat towers ofis

Tat Towers'daki 56 ofis katı için 60'ı yabancı 150 firma talip oldu. 28 Nisan'da AVM, ofisleri ve otoparkıyla kapılarını açacak olan Tat Towers, yılbaşına kadar kiracılarıyla sözleşmelerini imzalayacak.

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok gelişme!

2009 yılında vefat eden ve geride 3 milyar dolarlık servet bırakan Salih Tatlıcı’nın mirasçılarından eşi Nurten Tatlıcı ve Uğur Tatlıcı, miras davaları nedeniyle yıllardır atıl durumda olan Zincirlikuyu’sa bulunan Tat Towers’ın koronavirüsle mücadele için Sağlık Bakanlığı’na tahsisi için mahkemeye b

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Tat Towers'ta reklam krizi!

Tat Towers’ın dış cephesi, 3 milyon 300 bin liraya kiralandı. Mehmet Tatlıcı, terekenin 6 milyon 700 bin lira zarara uğratıldığını ileri sürdü. Savcılık takipsizlik kararı verdi...

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Tat Towers’ın emlak borcu reklam geliriyle ödenecek!

Evlatları anlaşamadı, ardında 3 milyar dolarlık bir servet bıkan Salih Tatlıcı’nın mirasını yıllardır mahkeme yönetiyor. Mahkeme Tat Towers’ın dış cephesine cephe reklamı aldı. 3.3 milyon liralık reklam geliri, borçlar için kullanılacak...

Tat Towers'ın satışı için dava açıldı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden birinde bulunan Tat Towers, miras kavgası nedeniyle 7 yıldır kullanılamıyor. Mirasçılardan Salih Ziya Titiz, diğer mirasçılara, ikiz kulelerdeki mevcut paydaşlığın satış yoluyla giderilmesi için dava açtı.

Bayrak Towers Küçükçekmece iletişim!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Bayrak Towers Küçükçekmece iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 550 93 95 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Bayrak Towers satılık!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Küçükçekmece Bayrak Towers satılık 1600 adet daireden meydana geliyor.

2006 yılında Tat Towers satılacak!

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı, Zincirlikuyu'da inşaatı bitmemiş halde boş duran iki kuleden oluşan Tat Towers'ı satacakmış. Gökdelenin taliplileri arasında Fransız otel devi Accor Grubu da bulunuyormuş.

tat towers ofis Haberi

tat towers ofis

Ne olacağı yıllardır merakla beklenen, Salih Tatlıcı'ya ait Zincirlikuyu'daki Tat Towers'ın için talepler toplanıyor. İnşaatına 1988'de başlanan ve 1999'da inşaatı duran Zincirlikuyu'daki iş ve alışveriş merkezi Tat Towers, Tepe İnşaat proje yönetiminde 28 Nisan 2008'de kapılarını açacak. Dışı, asansörleri ve yürüyen merdivenleri tamamlanmış olarak Tepe İnşaat'ın 8 ay önce proje yönetimini üstlendiği Tat Towers'ın pazarlamasını ise Korkmazgil Emlak yürütüyor. 41 katlı, 143 metre yüksekliğindeki Tat Towers'da 56 ofisin bulunduğunu söyleyen Korkmazgil Emlak sahibi Turgay Korkmazgil, Tat Towers'a kapasitelerinin çok üzerinde talep olduğunu belirtti. Metrekaresini 20-23 dolara kiralayacakları ofisler için 150 firmanın talip olduğunu kaydeden Korkmazgil, “Kimi firmalar bin 141 metrekare alana sahip ofislerden, 25'ini birden kiralamak istiyor” dedi. Tatlıcı Ailesi'nin az kiracıyla muhattap olmak istediğini...