26 / 04 / 2024

Tatlıcı Tombak ürünleri

Tatlıcı Tombak ürünleri

Tatlıcı Tombak, yenilenen şube konsepti ve franchise sistemi ile karlı yatırımın kapılarını aralıyor. 2012 yılı sonuna kadar şube sayılarını 40’a çıkarmayı hedefleyen marka, özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul’dan gelen talepleri değerlendiriyor

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Şok Market’te yeni yıl bereketi! Temizlik ürünleri yüzde 30’a varan indirimlerle! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Şok Market’te Haftanın Ürünleri Kataloğunda temizlik ürünlerine dev indirim yapıldı. Kireç önleyicinin 34 TL’ye, cam temizleyicinin 15 TL’ye, bulaşık makinesi parlatıcısının 24 TL’ye satılacağı indirim kataloğunda başka hangi ürünler indirime girdi? Hangi ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? İşte detaylar

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bilal Topuzoğlu tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Tatlıcı Tombak ürünleri Haberi

Tatlıcı Tombak ürünleri

Geleneksel sütlü tatlıları modern yorumlarla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak, yenilenen şube konsepti ve franchise sistemi ile karlı yatırımın kapılarını aralıyor. 2012 yılı sonuna kadar şube sayılarını 40’a çıkarmayı hedefleyen marka, özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul’dan gelen talepleri değerlendiriyor. 13 – 16 Eylül tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 10. Bayim Olur musun? Fuarı’nda franchise adayı girişimcilerle buluşacak olan Tatlıcı Tombak yöneticileri, yenilenen franchise sistemi ve şube konseptini tanıtıyor.


Geleneksel sütlü tatlıları modern yorumlarla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak, yeni şube ve franchise sistemi ile en karlı iş modeli olma konusundaki iddiasını ortaya koyuyor. Yenilenen Tatlıcı Tombak franchise sistemi, yatırımcılar için “kazan kazan ilişkisi” yaratarak önemli fırsatlar sunarken, geleneğin ve modernizmin buluştuğu yeni şube konsepti de ilk kez görücüye çıkıyor. Her bir...