12 / 12 / 2025

tav havalimanı inşaatları son durum

tav havalimanı inşaatları son durum

TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ile başladığı yolculuğunda bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. 1 milyar Euro'yu aşan cirosu ile TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri.

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar mecliste!

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yılmazkaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3. Havalimanı inşaatında 1 kişi öldü!

İstanbul 3'üncü Havalimanı inşaatında iş cinayetleri yaşandı. Taner Demirci (30), havanın karanlık olması nedeniyle önünü göremeyerek birinci kattan aşağıya düştü ve hayatını kaybetti.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri 3. havalimanı inşaatını inceledi!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul´a yapılan yeni havalimanı inşaatında incelemede bulundu.

Ertan Sapankaya: Konut inşaatlarında yüzde 10 artış bekliyoruz!

TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, "Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri dikkate alındığında 2017-2021 yılları arasında konut inşaatlarında İlk üç yılda yüzde 10 son iki yılda ise yüzde 12 oranında artış bekliyoruz" dedi.

3. havalimanı inşaatında zamanında yetiştirme stresi!

Daha önce 3. havalimanının ilk etabının 2018 yılının şubat ayında hizmete alınmasının planlandığı açıklanmıştı. Havalimanı inşaatını yoğun tempoyla devam ettiren yetkililer ciddi anlamda “zamanında yetiştirme” stresi yaşıyorlar.

Adapazarı'nda ruhsatsız olan inşaatlar yıkılacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye ilişkin, "Şu ana kadar yapılan tüm ikaz ve uyarılara rağmen kaçak ve ruhsatsız olarak yapımına devam edilen inşaatlar yıkılacak." dedi.

Yoav Galant: Gush Etsyon'da inşaatlar yapılmalı!

İsrail İskan Bakanı Yoav Galant, Kudüs'ün güneyindeki Gush Etsyon'a ziyaret düzenledi. Bölgede yarım milyon yerleşimcinin yaşayacağını belirten Galant, "Gush Etsyon'da inşaatlar yapmamız gerekiyor. Burası tarihi ve stratejik önem taşıyor." dedi.

Rusya Vietnam'da askeri havalimanı inşaatına başladı!

Rusya Vietnam'da askeri havalimanı inşaatına başladı. Bu gelişme Rusya'nın Sovyetler Birliği dönemi ağını yeniden kurmaya çalıştığı fikrini akıllara getirdi.

Arnavutköylüler 3.Havalimanı inşaatını protesto etti!

3’üncü Havalimanı inşaatı nedeniyle günde ortalama 7 bin hafriyat kamyonunun geçtiği Arnavutköy’de duruma tepki gösteren bölge sakinlerine polis saldırdı, çeteler ise ateş açtı.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentileri aştı!

ABD'de yeni konut inşaatları mayısta 1.16 milyon adete gerilemesine rağmen beklentileri aştı. İşte ayrıntılar...

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri!

TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ile başladığı yolculuğunda bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. 1 milyar Euro'yu aşan cirosu ile TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde artış gösterdi!

Amerika Birleşik Devleti'nde Nisan ayı TÜFE ve Mart ayı yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde arttı.

tav havalimanı inşaatları son durum Haberi

tav havalimanı inşaatları son durum


TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ile başladığı yolculuğunda bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. 1 milyar Euro'yu aşan cirosu ile TAV havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri. 


AVIN İstanbul Atatürk Havalimam'yla başlayan yolculuğu, bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. Havalimanı işletmesinin her alanında hizmet sunan TAV Havalimanlan'mn cirosu 1 müyar Euro'yu aştı. TAV İnşaat da dünyada havalimanı inşaatı sektöründe son iki yıldır dünyada ilk sırada yer alıyor. TAV Havalimanlan, Türkiye'de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum ve Gazipaşa Alanya havalimanlannı işletiyor. TAV yurtdışında ise Gürcistan'ın Tiflis ve Batum, Tunus'un Monastır ve Enfıdha-Hammamet; Makedonya'nın Üsküp ile Ohrid, Suudi Arabistan'ın Medine ve Hırvatistan'ın Zagreb Havalimam'nda faaliyet gösteriyor. TAV Havalimanları, geçtiğimiz yıl yolcu sayısını yüzde 8 artırırken cirosunu yüzde 10...