25 / 04 / 2024

tavan tutarı

tavan tutarı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin imzasıyla yayımlanan 2022 yılı Temmuz ayına ait mali ve sosyal haklara ilişkin genelge ile kıdem tazminatı tavan tutarı açıklandı.

Faizsiz konutta dönüm noktası: Yastık altı birikimler de ülke ekonomisine kazandırılacak!

Tasarruf finansman sektöründeki sözleşme tavan tutarının değişmesi hem sektörü hem de konut ve araba alıcılarını olumlu etkileyecek. Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Kıdem tazminatı hesaplama 2023! Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? 

1 Temmuz’dan itibaren işçilere ödenecek kıdem tazminatının tavan tutarında da artış yaşandı. Peki yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Hangi EYT’li, ne kadar tazminat alacak? Kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar oldu?

EYT’le ilgili düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca kişi emeklilik dilekçesi vermeye başladı. Sürecin resmen başlaması ile kıdem tazminatı ve emekli aylığı hesaplamaları yapan EYT’liler için detaylar da birer birer netleşti.

2023 kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar? Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 senesi kapsamında kıdem tazminatı tavan tutarını belirledi. İş Yasası’na göre çalışanlar işyerinde bir sene çalıştıktan sonra kıdem tazminatı alabiliyor. Asgari ücret zammı ile birlikte söz konusu ücrete çalışanların alacakları kıdem tazminatı ücretleri açıklanmıştı.

Kıdem tazminatı 2023! Yeni kıdem tazminatı ne kadar oldu? 2023 kıdem tazminatı tavanı değişti mi?

Kıdem tazminatında yeni tavan tutarı belirlendi. İşte 2023 yeni kıdem tazminatı tavan rakamı!

Milyonlarca işçiyi ilgilendiriyor! Kıdem tazminatında tavan tutar belli oldu!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren kıdem tazminatı tavanı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin imzasıyla yayımlanan genelgeyle netleşti. İşte detaylar...

Milyonlarca işçiyi yakından ilgilendiren gelişme! Kıdem tazminatında tavan tutar belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin imzasıyla yayımlanan 2022 yılı Temmuz ayına ait mali ve sosyal haklara ilişkin genelge ile kıdem tazminatı tavan tutarı açıklandı.

İş GYO kayıtlı sermaye tavanını 7 milyar TL'ye yükseltecek!

İş GYO'nun 2 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 7 milyar TL'ye yükseltilmesine ve Sermaye Piyasası Kurulu ve ilgili Bakanlık'tan gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

Reysaş GYO kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar TL'ye yükseltecek!

Reysaş GYO'nun 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL'ye yükseltilmesiyle ilgili başvuru 6 ay içerisinde sonuçlanacak.

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi tescillendi!

Sinpaş GYO tarafından şirketin kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi tescillendi.

Reysaş GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Reysaş GYO'nun mevcut 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL'ye yükseltilmesine, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2021-2025 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesine karar verildi. 

Reysaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 1 milyar TL'ye yükseltilecek!

Reysaş GYO'nun mevcut 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL'ye yükseltilmesine, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2021-2025 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesine karar verildi. 

Reysaş GYO sermaye tavanını 1 milyon TL'ye çıkaracak!

Reysaş GYO, 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyon TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya başvurdu.

tavan tutarı Haberi

tavan tutarı

Hazine ve Maliye Bakanlığının yayımladığı 2022 yılı Temmuz ayına ait mali ve sosyal haklara ilişkin genelge ile kıdem tazminatı tavanı konusunda rakam netleşti.  

1 TEMMUZ’DAN İTİBAREN GEÇERLİ KIDEM TAZMİNATI TAVAN ÜCRETİ

Milyonlarca işçiyi yakından ilgilendiren kıdem tazminatında yıllık tavan tutarı açıklandı.  

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin imzasıyla yayımlanan genelgeye göre 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren çalışanlara ödenecek kıdem tazminatının yıllık tavan tutarı 15 bin 371 lira 40 kuruş olarak açıklandı.

KIDEM TAZMİNATI HAKKINDAN KİMLER YARARLANABİLİR

Kıdem tazminatı ve tazminata ilişkin hükümler 1475 Sayılı İş Kanunun 14. Maddesi ile 4857 Sayılı İş Kanunda açıkça düzenlenmiştir. Sigortalı olarak bir iş yerinde çalışanları ilgilendiren kıdem tazminatına hak kazanabilmek için temel şart, çalışanın işveren tarafından işten çıkarılmasıdır. Ancak bazı özel durumlarda da kıdem tazminatı...