18 / 04 / 2024

TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri nerede

TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri nerede

Fikirtepe Dumlupınar Eğitim ve Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM), Fikirtepeliler'in yaşadığı kentsel dönüşüm stresinden kurtarmak için eğlence düzenliyor. FİDEM organizasyonu gece, TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek...

Fenerbahçe'den üyelerine 5 ilde sosyal tesis!

"Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

Fenerbahçe yeni projeleri için Düzce'deki araziyi satın aldı!

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edilecek alanın satış işlemi gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Düzce'deki araziyi aldı!

"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, "Fenerbahçe Evleri" ve sosyal tesisler inşa edilecek alanın satış işlemi gerçekleştirildi. Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada, arazinin tapusunun verildiği belirtildi.

Fenerbahçe Evleri geliyor!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'den 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek.

Fenerbahçe Kulübü başkan seçimlerinde sayıma geçildi!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işleminin sona ermesinin ardından, sandıklarda oy sayımına başlandı.

Fenerbahçe Kulübü genel seçiminde Aykut Kocaman oyunu kullandı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman oyunu kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi devam ediyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre divan kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi başladı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sürerken, başkan adayı Hulusi Belgü oyunu kullandı. Belgü, ailesiyle beraber 4 numaralı sandığa giderek oy kullandı.

Fenerbahçe başkanını seçiyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri nerede Haberi

TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri nerede


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde 2/3 zorunluğunun uygulanamamasıydı, acele kamulaştırma konusundaki belirsizliklerdi, yapı ruhsatı bekleyen inşaat firmalarının sayısının sürekli artmasıydı derken biriken stres Fikirtepe ahalisine zor zamanlar yaşatıyor. 


Fikirtepe'de kamuya terklerin adresi yine değişti! Öğrenmek için tıklayın!


Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim ve Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM), Fikirtepeliler'deki bu stresi görerek hem firma yetkilileriyle Fikirtepeliler'i bir araya getirmek hem de Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinin bir diğer tarafı kamu yetkililerini firmalar ve Fikirtepe halkıyla buluşturmak için eğlence düzenlemeye karar verdi.


FİDEM tarafından organize edilen "Fikirtepe buluşması" niteliğindeki yemekli ve alkolsüz gece, 19 Haziran 2014 Perşembe günü saat 20:00'de Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi'nde Fener Kalamış Caddesi Atlıhan Sokak'ta bulunan TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.


İşte o gecenin davetiyesi;