25 / 04 / 2024

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri Nisan 2016'da açılacak!

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri Nisan 2016'da açılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapımı hızla devam eden Derebahçe Sosyal Tesisleri’ni Nisan ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi.



İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Derebahçe Sosyal Tesisleri hızla yükselmeye devam ediyor. Tesis inşaatını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yapımı hızla devam eden dev tesisimizi Nisan ayında hizmete açacağız” dedi.


İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Mahallesi’nde inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı büyük bir hızla yükseliyor. 6 dönümlük alan içerisinde toplam 4175 metrekarelik bir alana inşa edilen tesisin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Tok tesislerin nisan ayında bitmesi için yoğun çalışmalar gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Tok ayrıca, yapılan tesisin sadece Derebahçe Mahallesi’ne değil bölgeye hitap ettiğinin altını çizdi.


Yapımı hızla devam eden İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri’nin sadece Derebahçe Mahallesi’ne değil tüm bölgeye hitap edeceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Geçtiğimiz aylarda görkemli bir şekilde temel atma törenin gerçekleştirdiğimiz Derebahçe Sosyal Tesislerimiz hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Temel atma töreninde müteahhitten aldığımız söz ile Allah izin verirse Nisan ayında tesislerimizi faaliyete geçireceğiz. Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getirmeye devam ediyoruz. Yapımı hızla devam eden bu tesisimiz sadece Derebahçe Mahallemize değil bölgeye hitap edecektir. Bu manada Derebahçe Sosyal Tesisimiz birçok alanda ihtiyaca cevap veren varlığı ile bölgede önemli bir boşluğu dolduracak bir külliye olarak hizmet verecektir. 6 dönümlük bir alana inşa edeceğimiz sosyal tesisimizin içerisinde düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, cep sinema salonu, fitness salonu, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezimizin Allah izin verirse Nisan ayında açılışını yapacağız. Şimdiden ilçemize şehrime ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Kızılırmak Gazetesi


Geri Dön