26 / 04 / 2024

tcdd gayrimenkul ihaleleri

tcdd gayrimenkul ihaleleri

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Kayseri, Ankara ve Eskişehir'de yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

TCDD Kırklareli Babaeski'deki tarlayı satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kırklareli ili, Babaeski ilçesinde yer alan 1.216,76 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satışa sunuyor..

TCDD'den 59 gayrimenkulün kiralama ihalesi 1 Mart'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı, Ankara'daki 59 gayrimenkulü kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 1 Mart'ta gerçekleşecek..

TCDD'den 6 ilde satılık 27 gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Ankara, Çankırı, Karabük, Kayseri, Niğde ve Zonguldak'ta bulunan 27 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 10 Mayıs ve 9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

TCDD 7. Bölge Genel Müdürlüğü, Selçuklu ve Akşehir gar binalarında yer alan 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TCDD o ilde gayrimenkul satacak!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

tcdd gayrimenkul ihaleleri Haberi

tcdd gayrimenkul ihaleleri

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Kayseri, Ankara ve Eskişehir il sınıları içerisinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğünden:
Kayseri, Ankara ve Eskişehir İl Sınırları İçerisinde Bulunan 6 Adet Taşınmaz İhale Yöntemiyle Satılacaktır
1 - Mülkiyeti, TCDD Genel Müdürlüğüne ait aşağıdaki listede belirtilen 6 adet taşınmaz satılacaktır. Satış İhalesi, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde TCDD 2. Bölge Müdürlüğü binasının 1. katında bulunan toplantı salonunda, “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır. İhale Komisyonu’nca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.
2 - Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.
3 - İhaleye katılabilme hususunda gayrimenkuller için...