23 / 04 / 2024

TDMMB Afyon Şehrengizi

TDMMB Afyon Şehrengizi

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura sonuçları!

TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi 'nde bulunan 88 adet konut kura ile satışa sunuluyor. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekim yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan 88 konut kura ile satışa sunuluyor. Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi kura çekim yeri haberimizin içinde yer alıyor.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan 88 konut kura ile satışa sunuluyor. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015 bugün yapılıyor.

Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan 88 konut kura ile satışa sunuluyor. Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi bugün yapılıyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor.TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları ne zaman?

TOKİ Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları ne zaman?

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 22 konut başvuruları 8 Haziran'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 22 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Evleri‘nde 88 adet daire satışa sunulacak.

Adapazarı Şeker Fabrikası Afyon'a taşınıyor!

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Şeker Kurumu'na başvurarak fabrikanın Afyon'un Emirdağ ilçesine taşınması için onay istedi. Şeker Kurumu Yönetimi'nin seçim sonrası taşınmaya onay vereceği belirtiliyor.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi!

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toki Afyon Çetinkaya Mahallesi Evleri başvuruları ise iki gün sonra sona erecek.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları iki gün sonra sona erecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi ‘nde 88 adet konut satışa sunulacak.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 24 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TDMMB Afyon Şehrengizi Haberi

TDMMB Afyon Şehrengizi

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak.


Toplantıda şehitler anılacak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti su temin projesi sunumu ve yükselen cumhuriyet oratoryosu sunumu yapılacak. Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, 2015 yılının ilk Şehrengiz toplantılarını Çanakkale Zaferinin 100. yılı münasebetiyle Afyonkarahisar’da yapacak. Programa ilişkin açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı ve Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Akif Özkaldı programın temasının “Yükselen Cumhuriyet” olduğunu söyledi.


Milli mücadele hatırlanacak


Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti. Özkaldı, “Program, Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle, İstiklal mücadelemizde kahramanlık destanımızın yazıldığı tarih havzasındaki Milli Mücadelenin hatırlanmasına da katkı sağlayacak. Program ayrıca, bu vatanı bize...