26 / 04 / 2024

teb bankasının yıllık karı ne kadar

teb bankasının yıllık karı ne kadar

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bankanın aktif büyüklüğü 2012 yılı sonuna göre yüzde 23 oranında artarak 53,4 milyar lira seviyesine ulaştı...

Orta Vadeli Program boyunca istihdamın yıllık 909 bin kişi artması bekleniyor!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, OVP sürecince istihdamın yıllık ortalama 909 bin kişi artmasının beklendiğini, işsizlik oranın ise 2026’da yüzde 9,3 seviyesinde gerçekleşmesinin beklendiğini paylaştı.

Yıllık izin alırken yol izniniz olduğunu biliyor muydunuz? Bu hakkınızı kullanmayı unutmayın!

Yıllık izin kullanacakların bonus bir izin hakkı olarak yol izni de sunuluyor. Yaz tatilinin gelmesiyle pek çok çalışanın yıllık izne ayrılırken bu izni de kullanması büyük fayda sağlayacak. Bu izin sayesinde çalışanların telafi iş yapmalarına gerek yoktur.

Aylık bazda en çok altın, yıllık bazda ise borsa kazandırdı!

TÜİK verilerine göre, martta aylık en yüksek reel getiri, külçe altında gerçekleşti. Yıllık bazda ise en çok kazandıran borsa oldu.

ABD ticaret hatasından sonra bildirdi! İşte Barclays'ın yıllık kârındaki keskin düşüş!

İngiliz borç veren kurum Barclays, maliyetli ABD ticaret hatasından sonra yıllık net karında yüzde 19 düşüş bildirdi ayrıca şirketin hisselerinde yüzde 8 düşüş gözlendi.

Son dakika! TÜİK ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı! Yıllık enflasyon yüzde 181!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ağustos enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık % 80.21, aylık % 1.46 oldu. işte detaylar…

Kiracı tahliye davası nedir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur?

Ev sahipleri kimi zaman kiracılarının evi tahliye etmesini istiyorlar. Bu gibi durumlarda kiracı tahliye davası açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye şartları nelerdir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur? İşte tüm merak edilenler...

5 yıllık kiranın damga vergisi nasıl hesaplanır?

Kira sözleşmesini noterde imzalayanların damga vergisini ödemesi gerekiyor. Sözleşmenin uzun süreli olması halinde vergi yükü de artıyor. Peki, 5 yıllık kiranın damga vergisi nasıl hesaplanır?

10 yıllık kiracının kira artışı nasıl hesaplanır?

Kira sözleşmelerinin yenilendiği her yıl kira bedeline zam yapılıyor. Peki, 10 yıllık kiracının kira artışı nasıl hesaplanır?

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Rusların yıllık kripto para işlem hacmi 5 milyar dolar düzeyinde!

Rusya Merkez Bankası yaptığı açıklamada Rusların son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleriyle yıllık işlem hacminin yaklaşık 5 milyar dolar düzeyinde olduğunu duyurdu.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Aydın Denizli Otoyolu yıllık 614 milyon TL tasarruf sağlayacak!

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi 8 kere ertelendi, ancak dokuzuncuda tamamlanabildi. Bu etabın tamamlanmasının 3 yıl süreceği tahmin ediliyor. Otoyol ile yıllık 614 milyon TL tasarruf sağlanacak.

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar!

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan ekli "2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı"nın onaylanmasına karar verildi...

teb bankasının yıllık karı ne kadar Haberi

teb bankasının yıllık karı ne kadar


Türk Ekonomi Bankası (TEB) 2013 yılında 535 milyon lira net kar etti. Net karda sağlanan artış yüzde 8 oldu.


TEB tarafından yapılan açıklamaya göre, Bankanın aktif büyüklüğü 2012 yılı sonuna göre yüzde 23 oranında artarak 53,4 milyar lira seviyesine ulaştı.


Bankanın nakdi ve gayrinakdi krediler aracılığıyla reel ekonomiye olan desteği 2013 yılında 49,4 milyar liraya yükseldi. 


TEB, geçen yılki faaliyetleri sonucunda da 699 milyon lira vergi öncesi kar elde etti. Bankanın net karı 535 milyon lira seviyesinde gerçekleşirken, net karda sağlanan artış yüzde 8 oldu. Aynı dönemde net bankacılık geliri ise yüzde 16 oranında artarak 2,791 milyon lira olarak gerçekleşti. 


2013 yılında verimlilikte sağlanan gelişmeye bağlı olarak, TEB'in özkaynak ve aktif karlılığı artarak sektör ortalamaları düzeyinde oluştu. Banka özkaynaklarını artan karlılığı sayesinde, iç...