20 / 04 / 2024

TEB kampanya

TEB kampanya

Türkiye’nin sevilen bankası TEB, özel faiz oranlarını sunduğu yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. İşte detaylar…

TEB ihtiyaç kredi kampanyasını duyurdu! 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! Hemen bakın!

Nakit para ihtiyacı olan milyonlarca vatandaş en uygun ihtiyaç kredisini araştırıyor. Bu kapsamda kampanya düzenleyen TEB hoş geldin kredi kampanyasıyla müşteri çekmeyi amaçlıyor. İşte TEB'in kampanya detayları...

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…

TEB’ten çok konuşulacak karar! 31 Temmuz’da sona eriyor!

TEB, elektronik ve beyaz eşya alışverişlerine yönelik bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında 200 TL indirim sağlayacağını duyuran TEB, kampanyanın 31 Temmuz’a sona ereceğini belirtti.

TEB açıkladı ayda sadece 1.272 TL ödeyerek alabileceksiniz. Hemen bakın vakit kaybetmeyin

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara kredi satmak isteyen bankalar kampanya süreçlerini hızlandırdı. TEB'den de önemli bir kampanya geldi.

TEB müşterilerine müjde! TEB bayram sevincini resmen yeniden yaşatacak!

TEB’ten market ve gıda sektörüne yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Yapılacak alışverişlerden 300 TL indirim sağlanacağını duyuran TEB, kampanyaya ilişkin katılım şartlarını ve detayları paylaştı.

TEB’ten resmi duyuru geldi! Tam bu kadar para anında hesabınıza yatacak!

TEB, hem bünyesinde müşteri katmak hem de müşterilerinin yaptıkları alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlamak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Temmuz ayının ilk kampanyasını hazırlayan TEB, kampanya kapsamında müşterilerine 250 TL hediye edeceğini duyurdu.

TEB’ten geri ödemesiz verilecek bu parayı istemeniz için son 8 gün kaldı!

TEB, market alanında düzenlediği ve sona ermesine sayılı günler kalan kampanyası için yeni bir duyuru yaptı. 30 Haziran’a kadar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesaplarına tam 240 TL yükleneceğini paylaştı.

TEB’ten bu illerde yaşayanlara tam bu kadar para yatacak!

TEB, İstanbul ve İzmir’de yaşayan müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurdu. İstanbul ve İzmir’de yaşayan ve GetirAraç’ı ilk kez kullanacak kişilere 200 TL indirim sağlanacağını duyuran TEB, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

TEB'den sürpriz açıklama! TEB müşterileri hesabını kontrol etsin!

Çeşitli alanlarda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren TEB, şimdi de mobilya sektörüne yönelik hazırladığı kampanyasını duyurdu. TEB, kampanya boyunca müşterilerin 100 TL kazanabileceğini aktardı.

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanya düzenleyen TEB, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Yaz ayına girilmesiyle tatil kampanyalarına ağırlık veren TEB, seyahat ve araç kiralama harcamalarında toplam 200 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

TEB az önce resmen duyurdu! TEB müşterileri bu parayı geri ödemesiz alacak!

Türk Ekonomi Bankası, (TEB) akaryakıt fiyatlarının yüksek olması nedeniyle müşterilerinin akaryakıt alışverişlerinde kazançlı çıkması için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya şartlarına uyanların hesabına 110 TL yatırılacağını paylaşan TEB, kampanyanın detaylarını paylaştı.

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) market alışverişlerine yönelik büyük bir kampanya başlattı. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 250 TL hediye edeceğini duyurdu.

TEB'den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

TEB, müşterilerinin dikkatini çeken bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla gündeme geldi. TEB'in müşterilerini heyecanlandıran bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla, artık faturalarını TEB üzerinden ödeyen müşteriler, ödemelerinin bir kısmını geri iade olarak alabilecek.

3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! İşte TEB'den kampanya!

TEB’den harika kampanya, 3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi almak mümkün. İhtiyaç kredisine ilişkin merak edilen detaylar için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

TEB kampanya Haberi

TEB kampanya

Türk Ekonomi Bankası (TEB),  resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan yeni kampanyaya göre banka, vadeli mevduat hesabı açanlara özel faiz oranları sunuyor.

Ayrıca TEB özel faiz imkanları sunduğu bu vadeli mevduat hesabında müşterilere diledikleri zaman para yatırma, para çekme işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunuyor.

İşte TEB’in resmi internet sitesinden duyurduğu kampanya detayları…
 

TEB,  resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını açıkladı. Açıklanan yeni kampanyaya göre banka, vadeli mevduat hesabı açanlara özel faiz oranları sunuyor.

İŞTE TEB’İN KAMPANYASININ DETAYLARI

TEB’den açacağınız günlük vadeli olarak çalışan hesap her gün anapara ve faizin değerlendirmesini sağlar.

TL Marifetli Hesap açan müşterilere 45 gün boyunca avantajlı hoş geldin faizinden yararlanabilir.

Marifetli Döviz cinsi Hesaplarda ise hoş geldin faizinden yararlanılabilen süre 30 gündür.

Bankadan açacağınız Marifetli Hesap sıfır bakiyeli olarak...