26 / 04 / 2024

teb mortgage faiz indirimi

teb mortgage faiz indirimi

Mortgage kredisi faiz oranında günün indirimi Türkiye Ekonomi Bankası'ndan geldi. TEB'in mortgage kredisinde aylık faiz oranları neydi? Ne kadara düştü?

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

ABD'de konut piyasasına mortgage ve stok baskısı!

ABD Merkez Bankasının (Fed) bir önceki sene para politikasını agresif bir biçimde sıkılaştırmaya başlaması sonrasında yükselen konut kredisi (mortgage) faiz oranları ile düşük konut arzı, 2023 yılında durgun konut piyasasına sebep oldu.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşandı

ABD'de ikinci el konut satışları, yükselen mortgage faiz oranları ve düşen konut stokunun etkisi ile geçen sene 1995'ten bu yana en düşük seviyesini gördüğü kaydedildi.

Amerika'da mortgage faizi son 7 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste 9'uncu haftasında da gerileyip son 7 ayın en düşük seviyesine geldiği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

Amerika'da mortgage faizinde düşüş altıncı haftada devam ediyor...

Amerika'da uygulanan 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste altıncı haftasında gerileme kaydetti. Yapılan açıklamada, sabit faiz ile 30 yıl vadeli ortalama kaydedilen mortgage oranı 19 baz puan azalma ile yüzde 7,03'e kadar indi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

ABD'de mortgage faizleri geçen hafta geriledi, konut alımları canlanabilir!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranları geçen hafta düşüş kaydetti. Yüksek seviyelerde olan faiz oranları, konut alımlarını kısıtlayan bir faktör olsa da, düşüşün canlanma işaretleri sunması bekleniyor.

3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! İşte TEB'den kampanya!

TEB’den harika kampanya, 3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi almak mümkün. İhtiyaç kredisine ilişkin merak edilen detaylar için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

TEB tüketici faiz kredisi nasıl alınır? TEB 1,55 tüketici faiz oranı için sonuç öğrenebilirsiniz!

Tüketici kredileri gittikçe popülerleşen ekonomik unsurlardan biri. Bu noktada TEB tüketici kredilerinde avantajlı faiz oranları sunuyor. Banka müşterileri %1,55 oranında faizlerle ihtiyaç kredisi alabilir. TEB tüketici faiz kredisi almak ve tüketici faiz oranı sonucu için detaylar haberimizde...

ABD’de 2. el konut satışları yerin dibine girdi! 2010 yılından beri böylesi görülmedi!

ABD'de mevcut ev satışları Aralık ayında aylık bazda yüzde 1,5 düşerek yüksek mortgage faiz oranlarının vurduğu Kasım 2010'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

Gerçek mortgage hangi konutları kapsayacak? Konut kampanyasında peşinat, vade ve faiz ne kadar olacak?

Konut firmaları temsilcileri bir yandan sektörü canlandıracak kampanyayı beklerken, diğer taraftan da düşük faiz uygulamasının piyasa fiyatı haline gelen 5 milyon TL'lik konutları kapsaması gerektiğini söylüyor. Peki gerçek mortgage hangi konutları kapsayacak? 

ABD'de mortgage faiz oranı yüzde 21 yılın zirvesinde!

Aktarılan detaylara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,16 ile 2001 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

teb mortgage faiz indirimi Haberi

teb mortgage faiz indirimi

Son günlerin en sıcak gündemlerinden biri olan konut kredisi çözümlerinde TEB, konut kredisi oranını yüzde 1.39'dan, yüzde 1.35'e çekti. Bu yeni düzenlemeyle, sektörün en düşük faizle kredi veren bankalarından biri konumuna gelen TEB, taşıt kredilerinde de benzer bir uygulama gerçekleştirdi. TEB taşıt kredisi faizleri oranı yüzde 1.59'dan yüzde 1.53'e geriledi.

TEB, bireyselde büyümeyi sürdürecek

TEB Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, 2007 yılının TEB'in bireysel bankacılıktaki büyüme yılı olduğunu belirtti.

Konut ve taşıt kredilerinin, bireysel bankacılıktaki en talep gören kredi hizmetleri olduğunun altını çizen Kişmir ''Biz de müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla faiz oranlarımızda yeni bir düzenlemeye gittik