26 / 04 / 2024

Tek durak ofisleri

Tek durak ofisleri

Yabancı yatırımcıya kolaylık için İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) çatısı altında hizmete giren Invest in Istanbul (Tek Durak Ofisi), Kalkınma Bakanlığı’nın belirlediği 8 kentte daha açılıyor ve yayılmaya başlıyor. 

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

OSB'lerde yatırımcılara emlak vergisi muafiyeti ve indirimli arsa tahsisi fırsatı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinin (OSB) yatırım teşvik avantajları ve bürokrasiden uzak "tek durak ofis" hizmeti anlayışıyla yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu vurguladı. 

Tek durak ofis sistemi yayılıyor!

Yabancı yatırımcıya kolaylık için İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) çatısı altında hizmete giren Invest in Istanbul (Tek Durak Ofisi), Kalkınma Bakanlığı’nın belirlediği 8 kentte daha açılıyor ve yayılmaya başlıyor. 

Tek durak ofis sistemi 2018'de yaygınlaştırılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yatırımcılara sağlanan olanaklar konusunda açıklama yaptı. Elvan, İstanbul'da pilot olarak uygulanan "tek durak ofis" sisteminin, 2018'de diğer illeri ve yerli yatırımcıları da kapsayacağını söyledi.

Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim!

16 katlı tek blok halinde inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Maltepe Adam Kule Ofisleri!

Maltepe Adam Kule Ofisleri 30 kat şeklinde yükselecek. Tek blok şeklinde yükselecek olan proje Maltepe Dragos'ta hayata geçirliyor. Projedeki ofisler lansman öncesi 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Maltepe'de Gülensu Spor Tesisi ve Tek Yürek Parkı hizmete açıldı!

MALTEPE Gülensu Mahallesi'ne yapılan Gülensu Spor Tesisi, Tek Yürek Parkı ve Minibüs Son Durak'ın toplu açılışı Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin tarafından yapıldı.

Yapı Merkezi, konutları Fab-Tek tasarımına göre üretiyor!

Yapı Merkezi Prefabrikasyon, Fab-Tek ile konutlarda endüstriyel beton kullanımını daha da yaygınlaştırmayı hedefliyor...

Erdal Aksoy: Aile gayrimenkullerini tek fonda topluyoruz!

Aksoy ailesi, Conrad Oteli'nden, Boğaz'a kadar tüm gayrimenkulleri tek bir fonda topluyor. Erdal Aksoy, başta 50 milyon dolarlık bir fon büyüklüğü olacağını belirtti..

Seçkinler Keçesuyu Evleri’nin tek dükkanı 180 bin liraya!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yükselen Keçesuyu Evleri’nde bulunan tek dükkanın fiyatında 5 bin liralık indirim yapıldı. Dükkan fiyatının 180 bin lira olduğu projede banka kredisi kullanılabiliyor

Ege Boyu tanıtım ofisleri İstanbul'u geziyor! 150 bin 696 TL!

İstanbul’un karmaşasından uzak kalmak isteyen, aynı zamanda şehirden kopamayan Ege âşıklarına hitap eden Ege Boyu projesinin aynı konseptle tasarlanan minik tanıtım ofisleri Anadolu Yakası’nın merkezi noktalarını geziyor

TOKİ konutları mimari açıdan artık tek tip üretilmeyecek!

'Tek tip'' konut üretildiği yönündeki eleştirilere son vereceklerini belirten TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yeni mimari anlayışlarını AA'ya açıkladı

Tek durak ofisleri Haberi

Tek durak ofisleri

İSTKA’dan yapılan açıklamaya göre, 11 ayda 30 farklı ülkeden 72 yabancı yatırımcıya hizmet veren Invest in İstanbul, hayata geçtiği 21 Haziran 2017’den bu yana 162 milyon dolarlık yatırımın Türkiye’ye çekilmesini sağladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yabancı yatırımcıya büyük kolaylık sağlayacak ofisler İstanbul’un yanı sıra Kocaeli, İzmir, Ankara, Mersin, Adana ve Samsun’da da açıldı. Gaziantep ve Bursa’da ise Tek Durak Ofis’in kurulum çalışmaları son aşamaya geldi. 

İSTKA Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz, Dünya Bankası tarafından her yıl yayımlanan Doing Business raporuna göre, Türkiye’de bir iş yerinin ancak 6.5 günde açılabildiğini belirterek Tek Durak Ofis sayesinde yabancılar için bu sürenin ortalama 2 güne gerilediğini dile getirdi. 

Yavuz, Dünya Yatırım Konferansı’nda İngiltere ve Japonya ile birlikte dünyanın en başarılı örneklerinden birisi seçildiklerini...