25 / 04 / 2024

Tek su sayacı binalarda ödeme

Tek su sayacı binalarda ödeme

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda tek su sayacı var. Yönetim bizlerden su parası alıyor ama neye göre hesap yaptığını bilmiyoruz. Tek su sayacı olan hallerde paylaşım neye göre yapılmalı?' sorusunu cevapladı.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Euro'su olanlar aman dikkat! Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi? Hemen bu son dakika detaylarına bakın!

Euro'su olanlar aman dikkat... Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi? Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detaylarına bakın...

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Çiftçiler dikkat! Yüzde 50 indirimde detaylar tek tek belli oldu!

Üreticilerin bu sene ile ilgili tarımsal amaçlı su kullanım hizmet tutarlarının yüzde 50'sinin desteklenmesiyle ilgili uygulama esasları netleşti. Üreticilere su kullanımında uygulanacak yüzde 50 indirimin esasları tek tek belli oldu.

Euro'su olanlar aman dikkat! Euro 2 ay sonra işte tam bu kadar olacak! Hemen bakın!

Euro'su olanlar aman dikkat... Euro 2 ay sonra işte tam bu kadar olacak... Hemen tek tek açıklanan bu rakamlara bakın...

Bu makine 5,4 litre su ile 14 kişilik bulaşık yıkıyor! Vestel'le olur neden olmasın?

Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 'Tasarruf 5,4 lt Programı' sayesinde tek seferde 14 kişilik bulaşığı 5,4 litre su ile yıkayarak sudan tasarruf etmenizi sağlıyor. Peki, Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Tek su sayacı olan binalarda ödeme paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda tek su sayacı var. Yönetim bizlerden su parası alıyor ama neye göre hesap yaptığını bilmiyoruz. Tek su sayacı olan hallerde paylaşım neye göre yapılmalı?' sorusunu cevapladı.

Yıkılan binaların tek suçlusu müteahhitler mi?

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen depremin ardından 17 binada 115 kişi hayatını kaybederken gözler yeniden müteahhitlere döndü. 

Harabeye dönüşen mahallede tek başına yaşam! 

Gaziantep’te bir çift, bir kısmı su altında kalan diğer kısmı ise yıkılarak harabeye dönüşen Kaşyolu Mahallesi'nde tek başlarına yaşıyor.

MRESCO Türkiye Group CEO'su Oya Zingal oldu!

MRESCO Türkiye’de uzun yıllar Ceo görevini yapan Oya Zingal, yeni dönemde grubun tüm şirketlerinin tek yetkilisi olarak yönetimini üstlenerek MRESCO Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak. 

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Haliç'e Su Sporları Merkezi kurulacak!

Haliç Köprüsü'nün Halıcıoğlu ayağında kalan ve bir kısmı park olan alana "Haliç Su Sporları Merkezi" yapılıyor. 11 dönümlük alana yapılacak tek katlı ekolojik merkezin projesi tamamlandı. Çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak.

Tek su sayacı binalarda ödeme Haberi

Tek su sayacı binalarda ödeme

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda tek su sayacı var. Yönetim bizlerden su parası alıyor ama neye göre hesap yaptığını bilmiyoruz. Tek su sayacı olan hallerde paylaşım neye göre yapılmalı?' sorusunu yanıtladı.

Binamızda tek su sayacı var. Yönetim bizlerden su parası alıyor ama neye göre hesap yaptığını bilmiyoruz. Tek su sayacı olan hallerde paylaşım neye göre yapılmalı? M.Y.

*****

Okuyucumun bahsettiği hadise çok yaygın bir problem. Üstelik de çok önemli bir zararı var, şimdi bunlar neymiş bakalım. Tek su sayacı varsa, su gideri ortak gider. Şayet yönetim planında bir açıklık yoksa, ortak giderlerin paylaşımı arsa paylarına göre yapılır. Yani binanızda ortak su parası arsa paylarına göre bölünecektir. Bu çözüm doğrusu adil değildir bunu biliyorum. Zira arsa payı yüksek ama tek başına yaşayan...