24 / 04 / 2024

Tekirdağ Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak

Tekirdağ Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak Süleymanpaşa ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

İZSU Menemen'de ikinci arıtma tesisini tamamladı!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Biyolojik Arıtma Tesisi Temmuz 2017'de tamam!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak Süleymanpaşa ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Kayseri Develi'ye 13 milyonluk arıtma tesisi!

Develi arıtma tesisine kavuşuyor Develi’de toplam maliyeti 13 milyon lira olan ve ilçenin zirai gelişimine önemli katkı sağlayacak olan “KASKİ İleri Biyolojik Arıtma Tesisi” inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60’ı tamamlandı. Kasım ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan tesisle, Dicle Havzası’ndaki su kirliliği tamamen ortadan kalkacak.

Tekirdağ Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak Haberi

Tekirdağ Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak


Tarım ve Hayvancılığın merkezlerinden olan Karacakılavuz Mahallesine giderek Muhtar Mehmet Canki ve vatandaşlarla buluşan başkan Albayrak Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Muhtar Canki ve vatandaşlardan istek ve sorunları dinleyen Başkan Albayrak daha sonra Tapu Müdürlüğü ile Yaşam Hastanesini de ziyaret etti.


Tapu Müdürü İsa Dizmen ile Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Çömez'den çalışmalarla bilgiler alan Albayrak her iki kuruma da iyi çalışmalar temennisinde bulundu.


Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Biyolojik Arıtma Tesisinde de incelemeler yaparak bilgiler alan Albayrak "1 Temmuz 2017 de mutlu sona ulaşmaya az kaldı. Hedef temiz çevre, temiz deniz, alt ve üst yapısı tamamlanmış mutlu ve yaşanılabilir bir Tekirdağ" dedi.



Tekirdağ Büyükşehir...