26 / 04 / 2024

tekirdağ milletvekili adayı

tekirdağ milletvekili adayı

Trakya Demokrat Gazetesi Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yel ile yaptığı röportajda Mustafa Yel Tekirdağ'daki projelerinden bahsetti.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Tespit ve tahminleriyle dikkatle takip edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Ali Öztunç milletvekili adayı olunca Ankara'daki evini sattı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eşi Buket Görgülü Öztunç, Ali Öztunç’un Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olmasından sonra Ankara’daki evlerini satıp, Kahramanmaraş'a gitti...

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ Muratlı'daki eski Hükümet Konağı'nın belediyeye tahsisi mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ İli Muratlı ilçesinde bulunan eski Hükumet Konağı binasının Muratlı Belediyesi'ne hizmet binası olarak tahsis edilmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Tekirdağ'daki 3 projede sona gelindi!

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ’da öncelik verdikleri 3 projenin hayata geçirilmesi için sona gelindiğini söyledi.

Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmaları mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Tekirdağ'da toplu konut alanı ilan edilen arazi TBMM'de konu oldu!

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'da toplu konut alanı ilan edilen bir araziye ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Tekirdağ'da TOKİ'ye bedelsiz olarak verilen arsa meclis gündeminde!

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ’daki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) sorununu Meclis gündemine taşıdı. Yüceer, TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi verdi.

tekirdağ milletvekili adayı Haberi

tekirdağ milletvekili adayı

İşte o röportaj: 


Sayın Mustafa Yel,uzun süre demeyeyim de,kısa bir aradan,büyükşehir belediye başkanlığı adaylığından sonra yine bir aradayız.Umarım bu kez milletvekili olarak sizi mecliste göreceğiz.Bu süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?


Tabi yeni 7 Haziran 2015 tarihi Türk siyasi tarihi açısından son derece önemli.Biz bu sürece, “Demokrasi şöleni” diyoruz.Bu demokrasi şöleninde,kendisini vatandaşa en iyi şekilde anlatan,vatandaşımıza bu konuda gerçekten hizmet aşkıyla dolu olan partimizin bir kez daha iktidara gelmesi konusunda hiç bir şüphemiz yoktur.Ak Parti kurulduğu günden bu yana,vesayeti tamamen reddeden,sadece yetkiyi milletten alan bir parti olarak yoluna devam etmekte ve bu nedenle de,bu güne kadar girmiş olduğu bütün seçimlerde de iktidar olmasına rağmen oy oranını arttırarak yoluna devam eden bir partidir. Dünyada başka örneği de yoktur.Bu nedenle 7 Haziran 2015 seçimleri için yapılan...