29 / 03 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Tespit ve tahminleriyle dikkatle takip edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.



Tespit ve isabetli tahminleriyle yatırımcıların dikkatle takip ettiği ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Adaylığı hakkında resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Geçer, şu cümleleri kullandı:

"Ben siyaset için değil, halk için adayım

Haklarımızı sonuna kadar almak için ADAYIM

İşçi, Çiftçi, Emekli, Memur için ADAYIM

Kadınlar, Gençler, Çocuklar, Öğrenciler, Eşit Haklar için ADAYIM

Halkın partisi ;
CUMHURİYET HALK PARTİSİNDEN ADAYIM"

SELÇUK GEÇER KİMDİR?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Selçuk Geçer, 1972 yılında Eskişehir'de doğdu. Lise öğrenimini Eskişehir Ahmet Kanatlı lisesinde, Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 3 Mayıs 2009 tarihinde evlenen Selçuk Geçer'in 2 çocuğu vardır.

Televizyon ekranlarında yer alan isimlerden biri olan Selçuk Geçer, ekonomi habercisi, yorumcu ve analisttir. Bu kapsamda pek çok kanalda yer görev aldı. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön