28 / 03 / 2024

Flaş flaş! 18’e yüklenen dolar kaç lira olacak? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı

Flaş flaş! 18’e yüklenen dolar kaç lira olacak? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı

Doların 18 lira bandına girmesine ramak kalmışken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den iddialı bir paylaşım geldi. Dolar ne kadar olacak? İşte detaylar…



Son günlerin en çok konuşulan konusu hiç kuşkusuz ki dolar olmakta. Dolar, yatırımcısını tedirgin ederken, vatandaşları da enflasyon rakamlarını etkileme ihtimali ile birlikte büyük bir telaş içine soktu.

Bugün ise doların 18 TL olmasına kuruşlar kalmışken uyandık. Dolar, bugün günü 17,92 şeklinde açtı.

Ünlü ekonomist ve para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer ise doların bu durumunu görünce paylaşım yapmaktan kendini alamadı.

Geçer, resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulunurken, doların yakın zamanda 30 TL’yi göreceğinin vurgusunu yaptı. Geçer’in konu ile ilgili paylaşımı şu şekilde:

"5 olmaz diyenler, 8 olmaz diyenler, 12 olmaz diyenler, 17.80 olmaz diyenler şimdi de 30 olmaz diyor. Bekleyin görün bakalım olacak mı olmayacak mı?"

Flaş flaş! 18’e yüklenen dolar kaç lira olacak? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön