25 / 04 / 2024

Dolar 10 lira olacak iddiasına Selçuk Geçer'den cevap! Paranız yanmasın! Hemen bakan, köşeyi dönecek! 

Dolar 10 lira olacak iddiasına Selçuk Geçer'den cevap! Paranız yanmasın! Hemen bakan, köşeyi dönecek! 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dün bir YouTube videosu paylaştı. Selçuk Geçer video analizinde; dolar 10 lira olacak iddialarını yanıtladı. İşte ayrıntılar



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dün bir YouTube  videosu paylaştı. Selçuk Geçer video analizinde doları yorumladı. Bugün Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağını hatırlatarak Youtube videosunun açılışını yapan Selçuk Geçer, ve büyük Faizin büyük ihtimalle yüzde 14 seviyesinde sabit tutmaya devam edeceğini belirtti.

Selçuk Geçer faiz kararı hakkında şu cümleleri kurdu:

"Zaten çıkartsa nereye çıkartacak yani yüzde 80'lere çıkartma ihtimali söz konusu mu? Hayır değil." arkadaşlar yüzde 80 de yeterli değil yani yüzde 85 hatta yüzde 90 faiz vereceksiniz ki piyasayı bir miktar tatmin edeceksiniz. Dolar tutmak için bu silah kullanılabilir mi bugüne kadarki siyasi ise söylemlere baktığımızda böyle bir şeyin olmasının pek de mümkün olmadığını görüyoruz"  

Dolar için 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar ortaya atılıyor! İşte doların gerçek değeri! Herkes baksın

Faizleri yüzde 14 seviyesinde sabit tutmaya devam edeceklerini belirten Geçer, piyasanın beklentisinin de zaten bu yönde olduğunu belirtti. 

Bir iki haftalık veriler üzerine açıklamalar yapan Geçer, "Dolar yükselmeye devam edecek mi, etmeyecek mi? Bir kırılması söz konusu olabilir mi? Yoksa piyasada bazılarını söylediği gibi seçimin öncesinde 10 liralara kadar düşebilir mi?" şeklinde konuştu.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön