29 / 03 / 2024

dolar 25 lira

dolar 25 lira

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dün bir YouTube videosu paylaştı. Selçuk Geçer video analizinde; dolar 10 lira olacak iddialarını yanıtladı. İşte ayrıntılar

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Dolar/TL yeni rekoruna imza attı! Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yeni rekoruna imza attı. Haftanın son işlem gününde dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar rekor tazeledi! 7 Kasım Salı dolar ne kadar? Son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanını ikinci işlem gününde yükselerek yeni rekorunu kırdı. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?

Dünyaca ünlü ekonomistten bomba tahmin: Dolar 7 lira birden düşecek!

Ünlü ekonomist Robin Brooks, dolar hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Brooks'a göre, 28 TL'yi aşan doların değeri, 7 TL birden gerileyerek 21 TL seviyesine inecek. Peki bu nasıl olacak? İşin sırrı Mehmet Şimşek'in o açıklamasında mı? İşte cevabı...

Dünyaca ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı! Dolar 7 lira birden düşecek!

Dünyaca ünlü ekonomistten son dakika dolar kuru açıklaması geldi. O ekonomist doların 7 lira birden düşeceğini söyleyerek, üstüne basa basa uyardı. İşte detaylar...

1 dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar? 28 Ekim 2023 dolar kaç lira?

Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıkladı. 500 baz puan artış yapılan kararın ardından faizler yüzde 35'ye yükseldi. Kararın hemen arından dolar kuru düşüşe geçti. Peki bugün dolar ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 28 Ekim 2023 dolar/TL kuru...

1 dolar ne kadar? 14 Ekim Cumartesi dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı!

14 Ekim Cumartesi dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün 27,79 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru bugün ne kadar oldu? 14 Ekim Cumartesi dolar alış satış fiyatı.

dolar 25 lira Haberi

dolar 25 lira

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dün bir YouTube  videosu paylaştı. Selçuk Geçer video analizinde doları yorumladı. Bugün Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağını hatırlatarak Youtube videosunun açılışını yapan Selçuk Geçer, ve büyük Faizin büyük ihtimalle yüzde 14 seviyesinde sabit tutmaya devam edeceğini belirtti.

Selçuk Geçer faiz kararı hakkında şu cümleleri kurdu:

"Zaten çıkartsa nereye çıkartacak yani yüzde 80'lere çıkartma ihtimali söz konusu mu? Hayır değil." arkadaşlar yüzde 80 de yeterli değil yani yüzde 85 hatta yüzde 90 faiz vereceksiniz ki piyasayı bir miktar tatmin edeceksiniz. Dolar tutmak için bu silah kullanılabilir mi bugüne kadarki siyasi ise söylemlere baktığımızda böyle bir şeyin olmasının pek de mümkün olmadığını görüyoruz"