24 / 04 / 2024

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer

2002-2016 arasında Tekirdağ'da kamu kurum ve kuruluşlarına verilen kültür varlıkları meclise taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a sordu..

Ergene Nehri mecliste konu oldu!

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ergene Nehri'ndeki kirliliğe ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İstanbul'daki yüzyılın dönüşümü endişelendirdi: Rezerv alanın yeri ve kente ne kadar yük bindireceği sürpriz olacak!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklan projeye ilişkin tepkilerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

İstanbul'da kira fiyatları iki kat arttı!

İstanbul genelinde kira fiyatlarında rekor artış tüm hızıyla devam ediyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer kira fiyatlarına yönelik komisyon kurulması yönünde talepte bulundu. 

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Altınova kentsel dönüşüm projesi onaylansın!

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Altonova’daki 14.5 hektarlık alanda kentsel dönüşüm öngören projenin onaylanması gerektiğini söyledi. 

Enez Kaplan: Özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapılıyor!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun bütçeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaplan, özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapıldığını söyledi. 

Hazine arazileri Katar’a mı satılacak?

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun hazine arazilerinin Katarlı bir firmaya satılacağını iddia etti.

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çorlu Cumhuriyet Parkı arazisinin imarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Cumhuriyet Parkı'nın bulunduğu arazinin imar planının değiştirileceği iddiasını TBMM gündemine taşıdı..

Bankacılar emlakçıya dönecek!

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, bankacılık mevzuatında yapılan son düzenlemeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Öztrak, düzenleme ile bankacıların emlakçıya döneceğini vurguladı.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Haberi

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer


2002-2016 arasında Tekirdağ'da kamu kurum ve kuruluşlarına verilen kültür varlıkları meclise taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a sordu.


Yüceer önergesinde "2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’nun 14’üncü maddesi l’inci fıkrasında “Korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının intifa haklarının, belirli sürelerle kamu hizmetlerinde kullanılmak üzere, devlet dairelerine, kamu kurum ve kuruluşlarına, kamu menfaatine yararlı milli derneklere bırakılması veya gerçek ve tüzelkişilere kiraya verilmesi, Kültür ve Turizm Bakanlığının iznine tabidir” denilmektedir." dedi.


Yüceer'in soruları


1. 2002-2016 yılları arasında ve yıllar itibariyle ilçe ilçe belirtilmek üzere Tekirdağ’da belirli sürelerle kamu hizmetlerinde kullanılmak için, Devlet dairelerine, kamu kurum ve kuruluşlarına verilen taşınmaz kültür varlıkları var mıdır? Bu taşınmaz kültür varlıkları hangi...