28 / 03 / 2024

tekirdağ toki evleri 2016

tekirdağ toki evleri 2016

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru!

Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Yüzde 15 peşinatla ödeme yapılabilen projede 84,43 metrekare ve 129,62 metrekare olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Projenin ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Evleri fiyatları!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar için 180 ay taksit yapılabiliyor.

Kastamonu Ağlı TOKİ Evleri başvuru!

Toplamda 6 adet dairenin açık satış yöntemiyle satıldığı TOKİ Kastamonu Ağlı'da 16 bin 839 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte Kastamonu Ağlı TOKİ Evleri başvuru detayları...

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri başvuru süreci yarın itibariyle başlıyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 16 bin 694 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

tekirdağ toki evleri 2016 Haberi

tekirdağ toki evleri 2016

TOKİ'nin Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy'de hayata geçirdiği 232 konutluk alt gelir grubu projesindeki 4 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. 


Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki  projesinde başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Marmara Ereğli şubesi aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Marmara Ereğli Şubesi olacak. 


2+1 olarak tasarlanan Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki projesinde dairelerin fiyatları 78 bin lira ile 81 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Satış duyurusu için tıklayın





Önerilen Bağlantı :