20 / 04 / 2024

Tekirdağ yıkım

Tekirdağ yıkım

"6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında 6 aylık uygulama döneminde Tekirdağ'da 'riskli yapı' statüsünde 622 riskli yapı yıkıldı. 

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ kent merkezinde bulunan uyuşturucuların mesken tuttuğu metruk binalar, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Tekirdağ sahilinde yıkım çalışmaları devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ile birlikte, sahilde devam eden yıkım çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Tekirdağ merkez, Şarköy ve Çorlu ilçelerinde 'Kentsel Dönüşüm' projesi kapsamında yıkım çalışmalarının başladığını söyledi. Albayrak, kira ve taşınma yardımlarından da bahsetti...

Gezi Parkı'nın yıkımı tepkiye neden oldu!

Taksim'de yer alan Gezi Parkı'nın yıkımı engellemek isteyenler tarafından protesto edildi...

İnönü Stadı'nın temsili yıkımı 2 Haziran saat 19.03'te yapılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü stadı olan İnönü Stadı, 27 Kasım 19947'den beri hizmet veriyor. Stadın temsili yıkımı 2 Haziran Pazar günü saat 19.03'te gerçekleşecek...

Üsküdar'daki çeşmenin yıkım talimatına İBB karşı çıktı!

Üsküdar Çengelköy'deki çeşmelerin yıkım talimatını veren Üsküdar Belediyesi'nin ayıbına İBB son verdi

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Tekirdağ yıkım Haberi

Tekirdağ yıkım

"6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında 6 aylık uygulama döneminde Tekirdağ'da 'riskli yapı' statüsünde 745 adet yapının yenileceği açıklandı.

Haberütrk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Ülkemiz nüfusunun yüzde 71’i, topraklarımızın ise yüzde 66’sı, ilimizin ise Şarköy, Malkara, Süleymanpaşa, Çorlu ve Marmaraereğlisi ilçeleri 1. ve 2. deprem kuşağında bulunmaktadır. Son 100 yılda ülkemizde şiddeti 6 ve üzerinde olan 56 tane deprem olmuştur. Bu depremlerde çok ağır can ve mal kayıpları yaşanmıştır. Sağlıklı ve güvenli yaşama çevreleri oluşturmak amacıyla çıkarılan '6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun' kapsamında 6 yıllık uygulama dönemini geride bırakmış bulunmaktayız" ifadeleri kullandı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Tüm bu kentsel dönüşüm çalışmaları...