25 / 04 / 2024

tekirdağda hangi yatırımlar yapılacak

tekirdağda hangi yatırımlar yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Tekirdağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Tekirdağ yatırımları masaya yatırıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2018 yatırımlarını masaya yatırdı.

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Çerkezköy Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Tekirdağ'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ'ın 2017 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Tekirdağ yatırımları 2017'de artacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında kapsamlı bir şekilde yatırım uygulamasına geçecek ve 2017 yatırımları hızlı bir şekilde daha da artacak.

Tekirdağ yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırım programı toplantısına katıldı. Önümüzdeki dönem yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda bilgilendirme sunumları yapıldı.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

tekirdağda hangi yatırımlar yapılacak Haberi

tekirdağda hangi yatırımlar yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerinin ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan ile şube müdürleri katılım gösterdi.

Toplantıda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında değerlendirmeler yaparken önümüzdeki dönem için planlanan yatırım ve hizmetler hakkında da görüş alışverişinde...