19 / 04 / 2024

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Çerkezköy Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleriyle ilgili bilgiler aldı.



Çerkezköy Belediyesinin de diğer ilçeler gibi yoğun çalışmalar içinde olduğunu belirten Albayrak Çerkezköy Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa Çerkezköy'e  bu güne kadar olduğu gibi 2017 yılında da güzel projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi ve çalışmalarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür etti.


 Ayrıca Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile beraber Çerkezköy Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan Bağlık Mahallesindeki Bağlık Köprüsünü Faik Öztrak Caddesine bağlayan yolun ve İçme Suyu İshale Hattının yenilenme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak Teski Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal ve Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil'den çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön