25 / 04 / 2024

tekirdağda kaderine terkedilen tarihi evler

tekirdağda kaderine terkedilen tarihi evler

Tekirdağ merkezde bulunan ahşap tarihi evler bakımsızlıktan dolayı yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Ayakta kalmaya çalışan çok sayıda tarihi ev, kapısı açık, camları kırılmış, tahtaları sökülmüş ve sadece ana kirişler üzerinde zamana karşı direniyor..

Bursa ve Tekirdağ'da 21 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Bursa ve Tekirdağ'da yer alan 21 adet arsa 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Marmaraereğlisi Belediyesi Tekirdağ'da arsa satacak!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Saray Belediyesinden büyük fırsat! Tekirdağ'da KDV'den muaf tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ Tekirdağ'da 23 arsayı satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tekirdağ'da yer alan 23 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

Tekirdağ'da 35 bin 100 TL'ye imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Tekirdağ'daki arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Tekirdağ'da 81 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

tekirdağda kaderine terkedilen tarihi evler Haberi

tekirdağda kaderine terkedilen tarihi evler


Tekirdağ’da bulunan tarihi evler adeta kaderleriyle baş başa bırakıldı.


Tekirdağ merkezde bulunan ahşap tarihi evler bakımsızlıktan dolayı yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ayakta kalmaya çalışan çok sayıda tarihi ev, kapısı açık, camları kırılmış, tahtaları sökülmüş ve sadece ana kirişler üzerinde zamana karşı direniyor. Çökme tehlikesi ile karşı karşıya kalan evler mahalle sakinleri ve çevrelerinden geçenler için de büyük risk oluşturuyor.


Mahalle sakinleri tarihi evlerde her an çökme tehlikesi olduğunu, evlerin yanlarından korku içinde geçtiklerini ve atıl durumda olan evlerin madde bağımlıları tarafından kullanıldığını belirtti.



Ajans...