25 / 04 / 2024

tekni yapı faaliyetleri

tekni yapı faaliyetleri

Gayrimenkul sektöründeki temel yapı taşının ‘güven’ olduğunu her ortamda dile getiren Teknik Yapı, son 6 yıl içinde gerek gerçekleştirdiği projeler gerekse zamanında teslim ettiği daireler ile bunu kanıtladı

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

Avrupa'nın en büyük 3D baskı inşaat tekniği ile yapılmış olan tek binası The Wave House Veri Merkezi, sadece 140 saatte tamamlandığı kaydedildi. 

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı! Kentsel dönüşümde ilk sırada Ümraniye var! 

TÜİK verilerine göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı. İstanbul’da kentsel dönüşüm faaliyetleri hızlandırılırken, çalışmaların yoğunlaştığı bölgelerin başında Ümraniye bulunuyor. 

Kentsel dönüşümde bunlara dikkat edin! Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır? Hemen okuyun!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında, risk altında kabul edilen yıkılmak yerine deprem yönetmeliğine uygun daha kalıcı yapılar inşa ediliyor. Peki kentsel dönüşümün şartları nelerdir, dönüşüm kira yardımı nasıl, nereden alınır, kira yardımı alma belgeleri neler?

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Yeşil Yapı 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı'nın 2020 yılı faaliyetleri sonucunda oluşan 16 milyon 695 bin 824,76-TL karın dağıtılmayıp geçmiş yıllar zararlarından mahsup edilmesine ilişkin teklifler Genel Kurul'un onayına sunulacak.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Aidatlarda indirim yapılacak mı?

Sitelerde ortak alanlardaki ihtiyaçların giderilmesi için aidat alınıyor. Koronavirüs salgını sebebiyle birçok konut projesinde sosyal ve ortak alanların faaliyetleri durduruldu. Peki site aidatlarında indirim yapılacak mı? İşte detaylar...

Yapı Kredi Koray GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti! 

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün yapılan genel kurul toplantısında, finansal raporlarının denetlenmesi ile diğer faaliyetleri yürütmek üzere PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. seçildi...

Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı!

H. Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Bankaların Değerleme Hizmeti Almaları ve Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31003 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

tekni yapı faaliyetleri Haberi

tekni yapı faaliyetleri

Gayrimenkul sektöründeki temel yapı taşının ‘güven’ olduğunu her ortamda dile getiren Teknik Yapı, son 6 yıl içinde gerek gerçekleştirdiği projeler gerekse zamanında teslim ettiği daireler ile bunu kanıtladı. Son 5 yıl içinde 6.958 dairenin inşaatına başlayan Teknik Yapı, her gün 4 daireye denk gelen bu süreçte verdiği taahhütleri zamanında gerçekleştirdi.


“Teknik Yapı markası olarak 2013’te sağladığımız başarıyı 2014’e de taşımayı hedefliyoruz” diyen Umut Durbakayım, bu yıla irili ufaklı 8 ayrı proje ile damga vurmak istediklerini belirtti. Durbakayım, Fikirtepe, Halkalı, Suadiye, Bağdat Caddesi gibi bölgelerde toplam 4.000 konutluk proje hedefini gerçekleştirmek için emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.


YILA DAMGA VURACAK PROJELER


- Fikirtepe'nin kat irtifakı kurulu ilk ve tek projesi Concord İstanbul’u yılın ilk çeyreğinde satışa sunan Teknik Yapı, güvenilir marka gücü ve...