29 / 03 / 2024

Teknik Ayrıntı Mimarlık adres

Teknik Ayrıntı Mimarlık adres

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Aydın, Muhammed Burak Sezgin ve Mustafa Atlı ortaklığında kuruldu. 

Teknik Ayrıntı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Ayrıntı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Bayram tarafından kuruldu.

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar netleşiyor! 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Detaylar belli oldu: Ek MTV'yi kimler ödeyecek? Tarih ayrıntısına dikkat edin!

Son dönemde gündemi meşgul eden ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV) ayrıntılar belli oldu. Araç alım-satımında ek vergi sorumluluğunun kimde olacağı, kanunun yürürlük tarihine göre belirlenecek. İşte detaylar...

Emekli maaş zammında kritik ayrıntı! Kök maaş formülü maaşları nasıl etkileyecek? Kim 7.500 TL'den fazla maaş alacak?

Emekliye yapılacak üçlü zammın kök maaş formülü sebebiyle arada kayanayabileceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

EYT’liler için destek paketi ayrıntıları! İşte kıdem tazminatı kararı!

EYT destek paketinin ayrıntıları netleşti. Milyonlarca EYT’linin gözü ve kulağı burada! İşte detaylar!

Emekli maaşında kök maaş ayrıntısı kafa karıştırdı! Temmuz ayındaki zam hesabında nasıl bir yol izlenecek?

Emeklilerin gündeminde şu ara maaşlara yapılan zam var. En düşük emekli maaşı 2 bin lira artışla 7 bin 500 liraya çıktı. Bununla birlikte en düşük emekli aylığındaki kök maaş ayrıntısı da dikkat çekti. İşte detaylar!

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Aycibin, Ertuğrul Zehir, Kübra Polat ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Büyük deprem için son 3 gün! Uzmanlar saat verip ayrıntıları açıkladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Düzce Depremi'nin yıldönümü olan 12 Kasım tarihinde ülke genelinde büyük bir tatbikat düzenlemek için hazırlanıyor. AFAD Başkanı Yunus Sezer, tatbikatla ilgili son dakika detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Büyük deprem! Son 5 gün! Saat verildi, ayrıntılar açıklandı! 

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, 12 Kasım saat 18.57'de ülke genelinde gerçekleştirilecek olan, Çök-Kapan-Tutun Tatbikatı ile ilgili konuştu. İşte o tatbikatın ayrıntıları...

Teknik Ayrıntı Mimarlık adres Haberi

Teknik Ayrıntı Mimarlık adres

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Aydın, Muhammed Burak Sezgin ve Mustafa Atlı ortaklığında kuruldu. 

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Her türlü inşaat taahhüt ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Her türlü arsa ve daire alım, satımı ve komisyonculuğu yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükşehir Mah.Belediye Cd. Plaza İş Mer.Apt.N.18/103...