20 / 04 / 2024

Teknik Yapı iş ilanı

Teknik Yapı iş ilanı

Teknik Yapı, Denizli'de ve Tuzla'da başlayacağı projesinde görevlendirmek üzere satış müdürü, takım lideri ve satış temsilcisi arıyor...

Teknik Yapı satış direktörü ve proje müdürü arıyor!

Teknik Yapı tarafından Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş için satış direktörü, proje müdürü ve şantiye şefi, İnsan kaynakları ve idari işler müdürü, genel müdür yardımcısı personeli alacaktır.

Teknik Yapı şantiye şefi arıyor!

Teknik Yapı bünyesinde çalışacak şantiye şefi aranıyor...

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Furkan Girgin imzasıyla kuruldu.

Teknik Yapı 2016'da 5 yeni projeyi satışa sunacak!

2016 Teknik Yapı için Anadolu'ya açılım yılı olacak. Şirket, yılın ilk çeyreğinde Anadolu'daki ilk durağı Denizli'de 1500 dairelik projesini satışa sunacak.

Teknik Yapı faiz oranını sabitlediği kampanyasını uzattı!

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'te sabitlediği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı.

Teknik Yapı'dan yatırımcıya kampanya desteği!

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'e indirdiği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı "Serinleten Kampanya" sloganı ile faiz oranlarını yüzde 0.25'e indi.

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları!

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Teknik Yapı Metro Park iletişim!

Teknik Yapı Metro Park iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor.

Teknik Yapı Metropark kampanyası!

Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği Teknik Yapı Metropark kampanyası başladı. Satışları devam eden projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan Ramazan'a özel faiz!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim”den oluşan kampanya başlattı.

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı iş ilanı Haberi

Teknik Yapı iş ilanı

Teknik Yapı, Denizli'de başlayacağı 1.500 konutluk projesinde görevlendirmek üzere satış müdürü, takım lideri ve satış temsilcisi arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar:


Denizli'de başlayacağı 1.500 konutluk projesinde görevlendirmek üzere 


Satış müdürü

-Tercihen yüksekokul mezunu, en az 2 yılı kurumsal firmaların konut projelerinde olmak üzere toplam 5 yıl satış deneyimi olan,


Denizli ve Tuzla Projelerinde görevlendirilmek üzere


Takım Lideri

-Tercihen yüksekokul mezunu, en az 2 yılı kurumsal firmaların konut projelerinde olmak üzere toplam 5 yıl satış deneyimi olan,


Satış Temsilcisi

-- Tercihen yüksekokul mezunu, en az 1 yılı kurumsal firmaların konut projelerinde olmak üzere toplam 3 yıl satış deneyimi olan,


İlgilenen adayların 31.01.2016 tarihine kadar 216 688 79 79 no'lu faksa veya [email protected] e mail adresine başvurmaları rica...