28 / 03 / 2024

Teknoloji

Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi En İyi Ar-Ge Merkezi seçildi!

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından iki önemli ödüle layık görüldü. Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi “En İyi Ar-Ge Merkezi” seçildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi teknoloji geliştirme bölgeleri belirlendi!

Bazı Alanların Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak tespit edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Ayhan, Erhan Yavuz, Yener Yıldırım ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi 10.Sokak'ta kuruldu.

Royal Teknoloji Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Teknoloji Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ümraniye, Esenkent Mahallesi, Aşık Mahsuni Şerif Caddesi'nde kuruldu.

Osem İnşaat Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osem İnşaat Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Gülmez ve Emine Gülmez ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi'nde kuruldu.

İNV Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizm.Bilişim Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İNV Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizm.Bilişim Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yavuz ve Tolga Ergut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Ayvalık Kültür Merkezi, yeni teknoloji ile inşa edilecek!

Ayvalık Kültür Merkezinin yapımında tamamen yeni teknoloji kullanılacağı açıklanırken, kazılan temelde Jet Grout teknolojisi uygulanarak her türlü depreme dayanıklı halde olacağı bildirildi.

Manisa'ya ileri teknoloji OSB kurulacak!

Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış Yuntdağı Bölgesi'nde katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği İleri Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını duyurdu.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri'ne destek sağlanıyor!

Türkiye’de kurulan Teknoloji Geliştirme Merkezleri, 2003 yılından bu yana 4.1 milyar liralık vergiden muaf oldu. Kurulan 61 bölgenin 46’sı faaliyete geçti.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi hakkındaki değerleme raporunu yayınladı.

Arhenius Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arhenius Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fürkan Evirgen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi 'nde kuruldu.

Togi Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Togi Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak, Teknokent Argem Binası'nda kuruldu.

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi, Kemal Taşhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi 'nde kuruldu.

Teknoloji Haberi

Teknoloji

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...