18 / 04 / 2024

Doğtaş teknoloji yoğun ürünleriyle öne çıkacak!

Doğtaş teknoloji yoğun ürünleriyle öne çıkacak!

İSMOB Fuarı’na 1000 metrekarelik devasa bir stantla katılan Doğtaş, fuarda tasarım, inovasyon ve teknoloji ağırlıklı ürünleriyle ön plana çıkmayı hedefliyor.



İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), Beylikdüzü TÜYAP’ta 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenleniyor. İkinci Hall’deki 231 numarada fuara katılan Doğtaş, 1000 metrekarelik dev standıyla dikkat çeken markalardan biri olacak. Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar İSMOB Fuarı'nda tasarım, inovasyon ve teknoloji yoğun ürünleriyle öne çıkacaklarını söyledi.

YENİ MAĞAZALARLA BÜYÜYECEK

Şu an yurtiçinde 140, yurt dışında 62 toplam 202 Doğtaş satış noktasında tüketiciyle buluştuklarını anlatan Hulusi Acar 2016 yılı hedeflerine ilişkin şunları kaydetti:  “Mağazalaşma konusunda yeni yatırım taleplerini değerlendiriyoruz. Altyapı ve fabrika yatırımlarımızı artırıp üretim hattımızı genişletiyoruz. Ayrıca sektörümüzde bir ilki gerçekleştirerek; bu yıl İstanbul Acıbadem’de Tasarım ve Ar-Ge Merkezi'ni hayata geçirdik.”

Global pazarda güçlenecek

İSMOB Fuarı’ndan sağladıkları ivmeyle yurt içi ve yurtdışı büyümelerini sürdüreceklerini söyleyen Acar, "2016, yeni başarılara imza atacağımız ve büyüme hedefimize önemli katkı sağlayacak bir yıl olacak" ifadelerini kullandı.

İlk kez görücüye çıkacak

2016 tasarım trendleri ve fuarda ilk kez görücüye çıkacak olan Doğtaş'ın 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’yla ilgili açıklama yapan Doğtaş Tasarım Müdürü Burak Gürmeriç, "2016 İlkbahar Yaz koleksiyonumuzla mobilyalarda zanaatkar dokunuşları daha fazla hissedeceğiz. Ahşap, taş, deri gibi doğal malzemelerin kombini, korozyona uğramış malzemelerin parlak malzemelerle buluştuğunu göreceğiz. Oturma gruplarının takım olarak kullanılmasından ziyade, farklı modelde koltuk ve berjerlerin harmanlandığını göreceğiz” dedi.


Akşam 


Geri Dön