19 / 04 / 2024

teknosa Atlas Park AVM

teknosa Atlas Park AVM

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

TeknoSA, Hatay ve Denizli'de mağaza açtı!

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Atlas Park AVM hizmete açıldı!

Sultanbeyli'de hayata geçirilen ATLAS PARK AVM açıldı. AVM Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul firmaları tarafından hayata geçiriliyor.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA, İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, İzmir 'deki 21'inci mağazasını, Eşrefpaşa Yağhaneler'de hizmete giren İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada birçok ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan Elazığ ve Yalova'ya mağaza!

Teknoloji perakende zinciri Teknosa bu yılı, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağazayla kapatacak...

Teknosa, 78 ilde 308 mağazaya ulaştı!

Bingöl'ün ilk teknoloji mağazasını açan TeknoSA, Diyarbakır'daki 3'üncü mağazasını Ceylan Karavil Park'ta, Osmaniye'deki 3'üncü mağazasını Kadirii'de, Ağrı'daki 2'inci mağazasını Doğu Beyazıt'ta, Ankara'daki 26'ıncı mağazasını ise Gimart AVM'de açtı

'Teknosa ile Mutfak Günleri' etkinliği Maltepe Park'ta gerçekleştirildi!

Teknosa' dan yapılan açıklamaya göre, “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ ın katılımıyla yapıldı...

'Teknosa ile Mutfak Günleri' Maltepe Park AVM’de gerçekleştirilecek!

Teknosa açıklamasına göre, 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç, 14.00-16.00 saatleri arasında mağazadaki özel mutfak alanında ziyaretçileri ağırlayacak...

teknosa Atlas Park AVM Haberi

teknosa Atlas Park AVM

Toplam 1174 metrekare alanda tüketicilere hizmet verecek olan Sultanbeyli Atlas Park TeknoSA Extra’da elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe avantajlı fiyatlar yer alıyor. TeknoSA Mobil hat alanlara özel kampanyalar ve TeknoSA’nın kendi ürettirdiği TeknoSA Preo markalı P1 akıllı telefon ve Pwatch da özel fırsatlar tüketicileri bekliyor...