20 / 04 / 2024

'Teknosa ile Mutfak Günleri' Maltepe Park AVM’de gerçekleştirilecek!

'Teknosa ile Mutfak Günleri' Maltepe Park AVM’de gerçekleştirilecek!

Teknosa açıklamasına göre, 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç, 14.00-16.00 saatleri arasında mağazadaki özel mutfak alanında ziyaretçileri ağırlayacak...




Teknosa’nın, tüketicilere yönelik gerçekleştirdiği “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği  Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında yapılacak.


Teknosa açıklamasına göre, 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç, 14.00-16.00 saatleri arasında mağazadaki özel mutfak alanında ziyaretçileri ağırlayacak.


Ender Saraç, etkinlikte sağlıklı beslenmenin püf noktalarının yanı sıra harika tarifler de verecek. Ender Saraç tarafından seçilen menüdeki yemekleri ise ünlü aşçı Başak Sanaç, tüketicilerin de katılımıyla hazırlayacak. Etkinlikte; mutfaklarda hayatı kolaylaştıracak teknolojilerin desteğiyle hazırlanacak çok özel tarifler paylaşılacak. Menünün sürprizlerinden biri de yeni yıla sağlıkla başlamak isteyenler için sunulacak Teknosa turuncu detoks çorba olacak.


 “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliğine katılanlar, doğru ve sağlıklı beslenme konusunda Ender Saraç ile sohbet etme imkânı da bulacak. Çekilişle belirlenecek beş tüketici Teknosa mutfağında yemek yaparken, sürpriz hediyeler de dağıtılacak.


AA


Geri Dön