20 / 04 / 2024

teknosa grundig buzdolabı

teknosa grundig buzdolabı

Grundig buzdolabı Teknosa'da 6 bin 500 TL'lik dev indirime girdi. Peki, Grundig buzdolabı kaç TL? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Grundig GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Grundig, beyaz eşya sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Grundig, son olarak ürettiği ve son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabıyla büyük ses getirdi.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Teknosa’da Grundig 43 GGU 7900 B Android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Dayanıklı ve uzun ömürlü elektronik cihazlarıyla bilinen Grundig, Android TV konusunda adeta çığır açacak nitelikteki 43 GGU 7900 B Android TV’yi görücüye çıkardı. Teknosa ise bu android TV’yi dip fiyattan satışa sundu.

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa, evine veya işyerine beyaz eşya almak isteyenler için güzel bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye edileceği öğrenildi.

Grundig Grne 4653 Buzdolabı, MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nı 9 taksit imkânıyla satışa sundu. Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Mediamarkt, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri desteği olduğunu da duyurdu.

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

Teknosa'dan Grundig kampanyası! İkili alımda kahve makinesi hediye! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir fırsat daha geldi. Dev teknoloji mağazası, Grundig marka iki beyaz eşyayı birlikte alanlara Türk kahve makinesi hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Grundig Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Teknosa’da Grundig çamaşır makinesi indirimde! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Grundig GWM 81013 8 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi Teknosa’da indirimli satılıyor. İşte makinenin özellikleri ve 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

2022 kampanyaları arasında bulaşık makinesi ihtiyacı olanlar da unutulmamaış. Teknosa'dan uygun kredili Grundig bulaşık makinesi için haberimizie göz atın Peki Grundig GDF 6504 I D 6 Program Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?

Grundig çok satan bulaşık makineleri 5 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kalitesi ve şık tasarımlarıyla tercih edilen Grundig bulaşık makineleri, şimdi Teknosa güvencesiyle satışta. İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

teknosa grundig buzdolabı Haberi

teknosa grundig buzdolabı

Evlerin vazgeçilmezi olan buzdolapları her geçen gün yeni özellik kazanıyor. Teknolojiyle birleşen bu buzdolapları hayat kolaylaştırıyor. Tasarım ve özellik bakımından gözleri üzerine çeken buzdolapları fiyat bakımından biraz düşündürse de satışları oldukça fazla. Hal böyleyken Teknosa'da 6 bin 500 TL indirime giren Grundig GQN 10621 X Buzdolabı sizin için iyi bir fırsat. Siz de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız elinizi sıkı tutun. Son gün 31 Mayıs!

İndirimle sınırlı kalmayan Teknosa, bu ürün için seçili Samsung televizyonlar ile alımlarda seçili ürünlerde sepette 1000 TL indirim kampanyası düzenledi. İnox renk teknolojisi olan Grundig buzdolabı gardırop tipiyle oldukça geniş bir alana sahip. 572 lt toplam net hacimi olan bu buzdolabının 4 adet kapısı ve 6 adet kapı rafı bulunuyor. Aydınlatması, 376 lt soğutucu hacmi...