24 / 04 / 2024

TEM İstoç bağlantı

TEM İstoç bağlantı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü: TEM Yolu’nun İSTOÇ’a bağlanan kısmında yapılacak düzenleme ve kazı çalışması nedeniyle 15 gün süre ile tamamen trafiğe kapatılması' yönünde ilgili taşeron firmaya çalışma izni verildiği anlaşılmıştır" dedi.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Güzelce Etabı imar planı itirazı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Güzelce Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekl nazım imar planı itirazı bugün askıya çıktı.

Kağıthane TEM Arıcılar Bağlantı yoluna ilişkin imar değişikliği askıda!

Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, TEM Arıcılar Bağlantı Kolu ve Arıcılar Yolu Rehabilite Uygulama Projesi'ne ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Pendik TEM bağlantı yolu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası itirazlara ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu TEM bağlantısı imar planı yeniden askıda!

İstanbul Beykoz Ve Çekmeköy İlçeleri, Kuzey Marmara Otoyolu Tem Bağlantısı için yapılan koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarılıyor...

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy TEM bağlantısı imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy İlçesi TEM Bağlantısına ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Düzce otoyol bağlantısı bir yıl içinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapımı devam eden Merkez TEM Otoyolu bağlantısı çalışmaları yaklaşık bir yıl içinde tamamlanacak.

TEM Kuzey Marmara Bağlantı Yolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye TEM Bağlantı Yolu 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde son durum!

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi.

TEM İstoç bağlantı Haberi

TEM İstoç bağlantı

TEM-İSTOÇ bağlantı yolunun düzenleme ve kazı çalışması dolayısıyla 15 gün süre ile tamamen trafiğe kapatılması yönünde,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı UTK kararı ile ilgili taşeron firmaya çalışma izni verildiği, ilçe trafik denetleme büro amirliğine bildirmeden çalışmalara başlayan firmaya cezai işlem uygulandığı bildirildi. 


İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 15 Aralık'ta bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan, İSTOÇ mevkisi TEM-İSTOÇ bağlantı yolunda "trafik yoğunluğu" konulu "Yol yoksa kaldırım var" başlıklı haberlerle ilgili inceleme yapıldığı belirtildi.


İncelemeler neticesinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı UTK kararı ile "TEM-Batışehir-Mahmutbey Caddesi-Başakşehir Yolu’nun İSTOÇ’a bağlanan kısmında yapılacak düzenleme ve kazı çalışması nedeniyle 15 gün süre ile tamamen trafiğe kapatılması" yönünde ilgili taşeron firmaya çalışma izni verildiğinin anlaşıldığı kaydedildi. 


Taşeron firmanın izin belgesini almasının ardından, anılan bölgedeki trafik düzeninden sorumlu İlçe...